• Vóór 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden
  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Wegens extreme drukte bij PostNL wordt uw bestelling mogelijk later thuisbezorgd dan normaal. U kunt uw online of telefonische bestelling ook afhalen bij één van onze winkels. Meer informatie »

Winkels


Zeer gewaardeerde klant,

Naar aanleiding van de verscherpte corona-maatregelen die op 14 december zijn afkondigd, zijn De Voordeelmarkt winkels van dinsdag 15 december 2020 t/m dinsdag 19 januari 2021 alléén geopend voor het afhalen van bestelde producten. Ook blijven onze winkels open als PostNL afhaalpunt. 

Bestel online en haal af in de winkel
Zoals altijd kunt u al uw klusartikelen 24/7 bestellen in onze webshop. Bestellingen kunnen opgehaald worden in de winkel bij u in de buurt of thuis worden bezorgd. U kunt bestellingen eventueel ook telefonisch doorgeven. Neem dan rechtstreeks contact op met de vestiging bij u in de buurt. De telefoonnummers vind u hieronder als u een vestiging aanklikt.

Houdt rekening met een langere levertijd
Onze medewerkers en bezorgpartners doen er alles aan om te zorgen dat alle bestellingen op tijd geleverd worden. Door de verwachte drukte bij PostNL kunnen wij onze gebruikelijke levertijden echter niet garanderen. Wij rekenen op uw begrip. Actuele informatie over eventuele vertragingen bij PostNL vind u op hun website www.postnl.nl/corona

Onze klantenservice blijft tijdens kantooruren gewoon bereikbaar om u te helpen en adviseren: 085-273 83 38

 

U vindt onze winkels in de volgende plaatsen: