Op werkdagen vóór 15.00 besteld: morgen in huis Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies

Sort & Filter

Categorieën

Merk

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Verf en lak

Verf is zowel Decoratief als Beschermend.

De Voordeelmarkt.com heeft een groot assortiment verf en deze verf hebben wij in alle kleuren. Naast ons grote assortiment verf heeft De Voordeelmarkt.com ook een ruime keus aan aanvullende schildersmaterialen wij noemen er enkele afplak tape, folie, schuurpapier, kwasten, verfrollers, schildersmessen, verfverdunner, reinigingsmiddelen, vulmiddelen, lijmen, kitten en overige schildersgereedschap. Kortom alles wat je bij een verfklus nodig bent kan je vinden bij De Voordeelmarkt.com.

De Voordeelmarkt.com heeft ook een ruim assortiment muurverf en lakken in verschillende kleurconcepten. Zo kan je iedere muur in elke ruimte van jouw woning schilderen in de gewenste kleuren. Kies bij De Voordeelmarkt.com ook de juiste grondverven en primers voor het beste resultaat. Zo is er grondverf en primer voor verschillende ondergronden (bijvoorbeeld hout, metaal en kunststof). Deze zorgen ervoor dat er een goede hechting plaats vindt tussen de onderliggende verflagen en de afwerkende verflaag.

Met de beitsen en wassen van De Voordeelmarkt.com krijgt hout een goede bescherming. Beits heeft als eigenschap dat het een vochtregulerende werking heeft. Dit houdt in dat vocht wel uit het hout kan verdampen, maar dat vocht niet in het hout kan trekken. Op deze manier bescherm je houten bestanddelen van tuinhuisjes, schuttingen of pergola's tegen beschadigingen en vuil.

Heb je vragen over verf stel ze gerust aan de klantenservice van De Voordeelmarkt.com. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of mail zijn we maandag tot en met vrijdagvan 8.00 tot 17:00 uur bereikbaar.

 

1 - 20 van 521
1 - 20 van 521