• NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Onze winkels zijn geopend voor het ophalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Of laat je bestelling thuisbezorgen (mogelijk vertraagd) door PostNL. 

Verf bestellen en bezorgen

Bestel snel en eenvoudig uw verf, behang, laminaat, gereedschap of andere klusartikelen online bij De Voordeelmarkt. Bestellingen met een totaalbedrag van boven de €50,- worden gratis bezorgd. Wij brengen dan geen verzendkosten in rekening.
 

Vóór 20:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd

Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 20:00 uur (ma t/m vrij) plaatst in De Voordeelmarkt webshop, dan wordt deze nog dezelfde dag verzendklaar gemaakt en opgehaald door de vervoerder PostNL. In de meeste gevallen zal uw bestelling dan de volgende dag bezorgd worden. U ontvangt de avond vóór bezorging een e-mail met een track & trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.


Haal af in de winkel of bij een ander PostNL afhaalpunt

Uw pakket zal uitsluitend op het door u gekozen adres aangeboden worden, en de bezorger zal om een handtekening voor ontvangst vragen. Het is mogelijk om een ander bezorgadres op te geven (bijvoorbeeld van uw werk of bij een PostNL afhaalpunt). Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling af te halen bij één van onze winkels. Dit is - wanneer u in de buurt woont - veelal de snelste optie.

Bezorging van dinsdag t/m zaterdag. Bezorger gemist?

De bezorgdagen van De Voordeelmarkt zijn dinsdag tot en met zaterdag. Heeft u de bezorger gemist? Dan zal deze een kaart bij u in de brievenbus doen met daarop het adres van het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Laminaat bestellen bij De Voordeelmarkt

Bestelt u laminaat bij De Voordeelmarkt? Dan zal onze klantenservice contact met u opnemen om een tijdstip voor de bezorging in te plannen.

Overzicht verzendkosten bij De Voordeelmarkt webshop

  • GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €50

  • Bij bestellingen onder de €50 worden standaard verzendkosten van €5,95 in rekening gebracht

  • De standaard bezorgkosten voor laminaat zijn €50 per pallet

  • Voor Express leveringen vóór 15.00 besteld en vóór 9.00 in huis bedragen de verzendkosten €60

  • Voor Express leveringen vóór 15.00 besteld en vóór 12.00 in huis bedragen de verzendkosten €27,50

  • De verzendkosten voor bezorging in België bedragen €5,95, levering vindt plaats binnen 1 à 2 werkdagen.

Corona update

Nu veel winkels gesloten zijn en het aantal online bestellingen fors toeneemt, hebben vervoerders als PostNL moeite om alle pakketten te verwerken. Hierdoor kunnen wij onze normale levertijden helaas niet garanderen. Houd u hier rekening mee wanneer u afhankelijk bent van de bestelde materialen. Het kan onverhoopt voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is dan verwacht. Wij vertrouwen op uw geduld en begrip.