• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Bezorgopties en verzendkosten


Bestel snel en eenvoudig uw verf, behang, laminaat, gereedschap of andere klusartikelen online bij De Voordeelmarkt. Bestellingen met een totaalbedrag van boven de €50,- worden gratis bezorgd (m.u.v. laminaat en spoedleveringen). 


De Voordeelmarkt bezorgopties:

Standaard: vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 23:59 uur (ma t/m vrij) plaatst in De Voordeelmarkt webshop, dan wordt deze nog dezelfde dag verzendklaar gemaakt en opgehaald door één van onze vervoerders. Op het moment dat uw order verzendklaar is zullen we een mail sturen met daarin de track and trace gegevens. Wij werken met een tweetal vervoerders: PostNL en Red je Pakketje. Zij zullen er zorg voor dragen dat uw bestelling de volgende werkdag bezorgd wordt. 

Express Service (Same Day Delivery): op werkdagen vóór 12:00 besteld, dezelfde avond bezorgd

We bieden u met De Voordeelmarkt Express Service de optie om op werkdagen uw bestelling voor 12:00 uur (ma t/m vrij) te plaatsen en deze dezelfde dag nog te ontvangen. Hier rekenen we € 8,95 verzendkosten voor bij bestellingen onder € 50 en € 2,95 voor bestellingen boven € 50. Uw bestelde artikelen worden verstuurd via Red je Pakketje en zullen nog dezelfde avond bij u bezorgd worden.

Haal af in de winkel of bij een PostNL afhaalpunt

Uw pakket zal uitsluitend op het door u gekozen adres aangeboden worden, en de bezorger zal om een handtekening voor ontvangst vragen. Het is mogelijk om een ander bezorgadres op te geven (bijvoorbeeld van uw werk of bij een PostNL afhaalpunt). Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling af te halen bij één van onze winkels. Dit is - wanneer u in de buurt woont - veelal de snelste optie.

Bezorgdagen van maandag t/m zaterdag. Bezorger gemist?

De bezorgdagen van De Voordeelmarkt zijn maandag tot en met zaterdag. Heeft u de bezorger gemist? Dan zal deze een kaart bij u in de brievenbus doen met daarop het adres van het dichtstbijzijnde PostNL of Red je Pakketje afhaalpunt.

Laminaat laten bezorgen

Bestelt u laminaat bij De Voordeelmarkt? Dan zal onze klantenservice contact met u opnemen om een tijdstip voor de bezorging in te plannen. Bezorgen van laminaat zal tot aan de eerste drempel van uw huis zijn.


De Voordeelmarkt verzendkosten:

Standaard verzendkosten:

  • GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €50 (standaard bezorging)
  • Bij bestellingen onder de € 50 worden verzendkosten van € 5,95 in rekening gebracht
  • De standaard bezorgkosten voor laminaat zijn € 50 per pallet
  • De verzendkosten voor bezorging in België bedragen € 5,95. Levering vindt plaats binnen 1 à 2 werkdagen.

Verzendkosten De Voordeelmarkt Express service:

  • Bestellingen onder € 50 voor 12:00 geplaatst en dezelfde dag bezorgd € 8,95
  • Bestellingen boven € 50 voor 12:00 geplaatst en dezelfde dag bezorgd € 2,95