• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Trae-Lyx lak kopen? 70% voordeel. Devoordeelmarkt.nl

Trae – lyx bij Devoordeelmarkt.nl

Trae - Lyx lak met 70% voordeel kopen doet u bij Devoordeelmarkt.nl! Voor een luxe kwaliteit afwerking kunt u bij Trae - Lyx terecht. Trae - lyx maakt uw hout dat al mooi was, nog mooier! Dit komt allemaal doordat Trae - Lyx doelt op een scandinavische uitstraling. De naam Trae - Lyx kunt u ook letterlijk vanuit het zweeds vertalen naar hout - luxe!

1 - 15 van 15
1 - 15 van 15

Trae-Lyx bij De Voordeelmarkt


Trae - Lyx geeft uw hout de Scandinavische uitstraling waar u versteld van staat. Trae – Lyx is continu bezig met het verbeteren van kwaliteit, dat doen ze in de high tech laboratoria. Hierdoor weet u zeker dat de lak van Trae – Lyx voldoet aan uw verwachtingen! 
 

Trae–Lyx parketlak 

Trae-Lyx Parketlak is de lak die u nodig heeft voor vloer. Het parketlak van Trae – Lyx geeft uw parket en hardhouten vloer een sterke beschermlaag. Bij De Voordeelmarkt heeft de slijtvaste parketlak van Trae – Lyx verschillende soorten. Zo kunt u zelf kiezen wat u mooi vindt, of dat nou een zijdeglans parketlak is of een matte parketlak wij hebben het allemaal!


Trae–Lyx meubellak 

Bent u op zoek naar een meubellak die voldoet aan uw eisen en meer? Bij De Voordeelmarkt hebben we voor u Trae – Lyx meubellak! De meubellakken van Trae- Lyx zijn chemicaliën en huidvet bestendig. Zo gaan uw meubels langer mee en hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens het schoonmaken. Natuurlijk is de Trae – Lyx meubellak ook waterbestendig en slijtvast. De Trae – Lyx meubellak is reukloos en doorzichtig, het beïnvloedt de kleur van het hout niet.  

 

Trae–Lyx wax 

Trae Lyx wax is van hoge kwaliteit. De wax van Trae Lyx is voornamelijk voor binnen gebruik en kunt u dus niet buiten gebruiken. De wax kunt u op allerlei oppervlaktes toepassen.  Een paar voorbeelden hiervan zijn; vloeren, kurk, obs platen en houten meubels. De Trae – Lyx wax accentueert de natuurlijke kleur van het hout en geeft het hout een zijdezacht gevoel. Met de wax van Trae – Lyx blijft het hout ademen en wordt het dus niet verstikt. Het is na aanbrengen makkelijk te onderhouden, de hardwax laag van Trae Lyx is ook gemakkelijk te herstellen. 

 

Aanbrengen Trae–Lyx wax

Trae – Lyx wax aanbrengen is niet de moeilijkste zaak in de wereld. Echter is het wel handig om de stappen te weten. Om te beginnen moet u eerst de vloer schuren maar let op, schuur niet te veel van de vloer af! Hierbij moet u rekening houden met eventuele verdere waxbeurten. De volgende stap is om te checken of de wax impregneer bevat. Als de wax geen impregneer bevat is het handig om eerst de vloer te impregneren. Indien u daar klaar mee bent kunt u eindelijk beginnen met het waxen. De Trae – Lyx wax kunt u aanbrengen door de wax aan te brengen met een doek. U wrijft dan vervolgens de wax met ronde bewegingen de vloer in. De bedoeling is dat u dit net zo lang doet totdat de vloer egaal wordt. De laatste stap voor u is om de vloer te boenen en dat kunt u doen met een boenmachine.

 

Uw hout beschermen met Trae-Lyx

De lakken en parketlakken van Trae-Lyx worden vanwege hun hoge kwaliteit veelal door professionals gebruikt. Echter als doe-het-zelver zult u ook merken dat deze lakken gemakkelijk zelf aan te brengen zijn. Met Trae-Lyx parketlakken zult u een perfect strak eindresultaat hebben. Het lakprogramma van Trae-Lyx omvat vele producten, hieronder een kleine greep uit deze producten:
Trae Lyx Naturel: een onzichtbare ultramatte afwerking voor parket, houten vloeren, meubelen en wanden. Dit product is slijt-, kras- en stootvast en zorgt ervoor dat de ondergrond zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Ook verkrijgbaar in deze lijn: Naturel Finish, Naturel Grondlak en Naturel Extreme
Trae Lyx Parketlak: een watergedragen lak met hoge slijt- en stootvaste eigenschappen. Door zijn samenstelling zal de lak niet vergelen en is deze vrijwel reukloos. Trae Lyx Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat.
Trae Lyx Trappenlak Anti Slip Mat: watergedragen matte 2-componenten polyurethaanlak met een hoge slijt- en krasvastheid. De lak is te gebruiken op houten trappen die zeer intensief belast worden.