• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Gebruik de online kortingscode 10%ALLES! voor 10% EXTRA VOORDEEL op jouw orderbedrag! Klik in je winkelmandje op 'voucher inwisselen', voer de code in en klik op het plusteken om de code te verwerken.

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Trae-Lyx

1 - 15 van 15
1 - 15 van 15

Trae Lyx dé duurzame kwaliteitsafwerking voor uw parket of houten vloeren!!

Hout is een mooi product en op vele manieren toe te passen in huis. Houten meubelen en houten vloeren geven uw interieur een luxe uitstraling. Naast de luxe uitstraling is hout ook sterk en heeft het een lange levensduur. Trae Lyx is een Zweedse naam: 'Trae' betekent hout en 'Lyx' betekent luxe, de naam Trae Lyx zegt het dus al. Het is de luxe kwaliteitsafwerking voor uw hout! Trae Lyx producten worden ontwikkeld in high tech laboratoria. Daar richt men zich, naast de verbetering van de kwaliteit, ook op het aanpassen van de producten aan de actuele milieueisen. U heeft dus een kwalitatieve duurzame afwerking van uw houten ondergronden.

De voedende oliën van Trae Lyx

Naast bescherming heeft hout ook onderhoud nodig. Met de oliën van Trae Lyx zorgt u ervoor dat hout gevoedt wordt en soepel blijft. Bij Devoordeelmarkt.com hebben we de volgende olie producten:                                                                                                                                             
Trae Lyx Aqua Parketolie: een zijdematte afwerking voor parket, houten vloeren en meubelen. Aqua Parketolie is op waterbasis en daardoor een milieuvriendelijk alternatief voor Parketolie.
Trae Lyx Naturel Olie: een milieuvriendelijke olie om uw parket, houten vloeren en meubelen mee te impregneren. Met Natural Olie behoudt het hout zijn natuurlijke onbehandelde uitstraling. Gebruik dit product uitsluitend op onbehandeld hout binnenshuis.
Trae Lyx Hardwax Olie: een hoogwaardige zijdeglans afwerking voor onbehandelde houten en kurkvloeren binnenshuis. Hardwax Olie is zeer slijtvast, waterafstotend en zeer gemakkelijk zelf aan te brengen.

Uw hout beschermen met Trae Lyx

De lakken en parketlakken van Trae-Lyx worden vanwege hun hoge kwaliteit veelal door professionals gebruikt. Echter als doe-het-zelver zult u ook merken dat deze lakken gemakkelijk zelf aan te brengen zijn. Met Trae-Lyx parketlakken zult u een perfect strak eindresultaat hebben. Het lakprogramma van Trae-Lyx omvat vele producten, hieronder een kleine greep uit deze producten:
Trae Lyx Naturel: een onzichtbare ultramatte afwerking voor parket, houten vloeren, meubelen en wanden. Dit product is slijt-, kras- en stootvast en zorgt ervoor dat de ondergrond zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Ook verkrijgbaar in deze lijn: Naturel Finish, Naturel Grondlak en Naturel Extreme
Trae Lyx Parketlak: een watergedragen lak met hoge slijt- en stootvaste eigenschappen. Door zijn samenstelling zal de lak niet vergelen en is deze vrijwel reukloos. Trae Lyx Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat.
Trae Lyx Trappenlak Anti Slip Mat: watergedragen matte 2-componenten polyurethaanlak met een hoge slijt- en krasvastheid. De lak is te gebruiken op houten trappen die zeer intensief belast worden. 

Trae-Lyx voordelig en makkelijk besteld

Bij Devoordeelmarkt.com zijn de producten van Trae Lyx voordelig geprijst. Mocht u vragen hebben over deze producten neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via email, WhatsApp of contactformulier op werkdagen van 8:00 tot 17:00.