Op werkdagen vóór 15.00 besteld: morgen in huis Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies

Sort & Filter

Categorieën

Sikkensverf

Sikkens verf aanbrengen:

Wanneer je de verf na een lange periode weer wilt gaan gebruiken, raden we altijd aan om de verf eerst goed door te roeren tot een gladde substantie. Vervolgens dien je te controleren of de verf goed droogt. Dit doe je door de verf op voorhand eerst uit te strijken op een neutrale ondergrond. Als de verf goed is gedroogd, kun je de verf op de gewenste ondergrond gaan gebruiken. Lees altijd zorgvuldig de gebruiksinstructies op de pot verf, voordat je begint met verven.

Hoe lang is Sikkens verf houdbaar:

Sikkens verf staat bekend om zijn duurzaamheid. De Sikkens producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor je voor langere tijd gebruik kunt maken van de producten. De minimale houdbaarheid van het product is één jaar. De maximale houdbaarheid is afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid van de opslagplek.

Sikkens verf: een merk met historie:

Het merk Sikkens is een historisch verfmerk dat al meer dan 200 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige verf. Innovatie staat hierbij hoog in het vaandel. Dankzij een speciale onderzoeksafdeling werkt Sikkens dagelijks aan het verbeteren van zijn producten. Sikkens verf staat anno 2014 bekend om zijn technische topprestaties, hoge productiviteit en duurzaamheid. Dit vormt de reden dat De Voordeelmarkt.com het merk Sikkens heeft opgenomen in het assortiment.