Vandaag besteld, morgen in huis Gratis verzending Sikkens producten Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies
Sikkens Rubbol Satura 1L 1000px

Sikkens Rubbol Satura

Sikkens
Maat/inhoud: 1 liter wit
Artikelnummer: 4169
dit product kan alleen worden opgehaald
Selecteer een optie
Selecteer een kleur

Dit product moet worden afgehaald in de winkel, informeer naar de vooraad.

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Sikkens Rubbol Satura bestel je voordelig in onze webshop.

 

Voor ondergronden waar een hoge slijtvastheid is vereist gebruik je de Sikkens Rubbol Satura, deze sterke verf leent zich goed voor al het houtwerk buiten. Kunststof en metaal is ook af te werken met Sikkens Rubbol Satura daarvoor gebruik je de daarvoor geschikte primer en na de juiste behandeling aflakken met Sikkens Rubbol Satura .

 

Voor het aflakken van hout dat onbehandeld is raden wij aan om vooraf een grondverf aan te brengen, Sikkens Rubbol Primer is hiervoor uitermate geschikt. Wij kunnen met onze Sikkens mengmachines alle kleuren voor u in Sikkens Rubbol Satura realiseren, als u een keuze heeft gemaakt uit onze kleurenkiezer dan gaan wij direct voor u aan de slag.

 

Wilt u meer informatie over Sikkens Rubbol Satura? Raadpleeg het productinformatieblad of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via de chat of stuur ons een WhatsApp en krijg vrijwel direct antwoord op uw vragen.

Beoordelingen