Vandaag besteld, morgen in huis Gratis verzending Sikkens producten Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies
sikkens primer thix

Sikkens Rubbol Primer Thix

Sikkens
Maat/inhoud: 1 liter wit
Artikelnummer: 4044
Selecteer een optie
Selecteer een kleur

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Sikkens Rubbol Primer Thix bestellen bij DeVoordeelmarkt.com

Als u last heeft van hout met grove :porië:n of is uw hout niet egaal en fraai meer, dan is Sikkens Rubbol Primer Thix het juiste product en is overschilderbaar met alle Sikkens Rubbol producten.

Sikkens Rubbol Primer Thix is uitermate geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Tevens zeer geschikt voor hout met grove porië:n, scheuren en naadjes. Het overgronden van reeds met primers (Redox) voorbehandelde metalen.

Heeft u verder nog vragen over Sikkens Rubbol Primer Thix? neem gerust contact op met é:é:n van onze medewerkers via de chat, email (webshop@devoordeelmarkt.com) of telefonisch en krijg direct antwoord op al uw vragen.

Beoordelingen