Vandaag besteld, morgen in huis Gratis verzending Sikkens producten Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies
SIKKENS Rubbol Primer Express Base W05 2,5L 1000px

Sikkens Rubbol Primer Express

Sikkens
Maat/inhoud: 1 liter wit
Artikelnummer: 4059
dit product kan alleen worden opgehaald
Selecteer een optie
Selecteer een kleur

Dit product moet worden afgehaald in de winkel, informeer naar de vooraad.

Productomschrijving

Sikkens Rubbol Primer Express is de vernieuwde sneldrogende grondverf van Sikkens en maakt het voor een ieder mogelijk om meerdere lagen verf op één dag te schilderen.

De grondverf is overschilderbaar met elke verf op terpentine basis na circa 4 uur. Sikkens Primer Express is zeer goed dekkend en heeft een uitstekend vullend vermogen en is in vrijwel iedere kleur leverbaar, als u een keuze heeft gemaakt uit onze handige kleurenkiezer dan gaan wij na het plaatsen van de bestelling direct voor u aan de slag.

Sikkens Rubbol Primer Express is toepasbaar op o.a: MDF, houten gevelbetimmeringen, kozijnen, deuren en op oude voorbehandelde metaal en kunststof ondergronden die met de juiste primer zijn behandeld.

Wilt u meer weten over dit product? Raadpleeg het productinformatieblad voor theoretische informatie of stel je vraag aan é:é:n van onze medewerkers met je eigen smartphone via WhatsApp door een App'je te sturen naar :06 - 25 50 05 73

Beoordelingen