Vandaag besteld, morgen in huis Gratis verzending Sikkens producten Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer 1L 1000px

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Sikkens
Maat/inhoud: 1 liter wit
Artikelnummer: 9303
dit product kan alleen worden opgehaald
Selecteer een optie
Selecteer een kleur

Dit product moet worden afgehaald in de winkel, informeer naar de vooraad.

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer voordelig bestellen?

 :

Sikkens BL Rezisto Primer is een watergedragen huidvet resistente primer. Binnen- en buitentoepassing. Ook geschikt als sneldrogende grondverf voor buiten. Gemakkelijk verwerkbaar met kwast of rol, uitstekende dekkracht, hoge laagdiktevrijheid en anders dan andere watergedragen verf ook huidvet resistent.

 :

ToepassingSikkens BL Rezisto Primer is op diverse houten ondergronden toe te passen waar een snelle droging is vereist, door de reukloze samenstelling ook goed toepasbaar in ruimtes waar minder ventilatie is. Ook toe te passen voor op hard kunststof en PVC met uitzondering van polyolefinen zoals PE en PP.

Heb je vragen over Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer stel ze gerust aan de klantenservice van DeVoordeelmarkt.com. Wij helpen je graag! Via WhatsApp of de Chatfunctie zijn wij tot 17:00 uur bereikbaar.

Beoordelingen