Vandaag besteld, morgen in huis Gratis verzending Sikkens producten Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies

Sikkens Rubbol AZ

Sikkens
Maat/inhoud: 0,5 liter op kleur
Artikelnummer: 8922
dit product kan alleen worden opgehaald
Selecteer een optie
Selecteer een kleur

Dit product moet worden afgehaald in de winkel, informeer naar de vooraad.

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Sikkens Rubbol AZ bestel je voordelig op DeVoordeelmarkt.com

 

Sikkens Rubbol AZ is een veel gebruikte hoogglans verf van Sikkens, die uiterst geschikt is voor alle houten ondergronden die goed in de verf moeten worden gezet. Door de makkelijke verwerking is een mooie bolle glans het resultaat en met het gebruik van de juiste verfgereedschappen zal zich een mooie laagdikte vormen voor een goede buiten duurzaamheid.

In verband met donkervergeling adviseren wij Sikkens Rubbol AZ alleen nog maar voor buiten. Als u wel een terpentine gedragen hoogglans lakverf voor binnen van Sikkens wilt gebruiken dan adviseren wij de Sikkens Rubbol Finura High Gloss. Wel dienen deze hoogglansverven op onbehandeld hout eerst te worden voorbehandeld met Sikkens Rubbol Primer of Sikkens Rubbol Primer Extra.

Het beste kunt u een watergedragen verf voor uw binnen schilderwerk gebruiken. Deze zijn in de meeste gevallen niet vergelend, u zou hierbij kunnen denken aan Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss.

 

Voor meer informatie over Sikkens Rubbol AZ stelt u uw vragen via WhatsApp en u krijgt direct antwoord op alle vragen. Sikkens Rubbol AZ is in vrijwel alle kleuren te mengen in onze mengmachine.

Beoordelingen