• NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Onze winkels zijn geopend voor het ophalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Of laat je bestelling thuisbezorgen (mogelijk vertraagd) door PostNL. 

Kleurenkiezer

Bij De Voordeelmarkt is het op kleur laten mengen van verf altijd mogelijk!

Wilt u een verfkleur bestellen en weet u de kleurcode al? Of wilt u juist een verfkleur zelf bepalen, dan kunt u de uitgebreide online kleurenkiezer van De Voordeelmarkt.com gebruiken.

Om uw verfkleur te kunnen kiezen bepaalt u eerst de verfhoeveelheid (bijvoorbeeld, 1 of 2.5 liter op kleur). Heeft u dit gedaan dan komt de online kleurkiezer vanzelf tevoorschijn.  

In dit venster heeft u twee mogelijkheden. Weet u de collectie waar de kleur uit komt, selecteer dan de juiste collectie in het dropdown menu. Als u vervolgens op het vakje kleurcode klikt, zullen alle kleuren uit deze collectie met een kleurstaal in beeld komen. Kies vervolgens de kleur van uw keuze.

Staat uw collectie er niet tussen, dan kunt u onderaan het dropdown menu de optie Anders,nl.. kiezen. U kunt dan vervolgens de collectie en het gewenste kleurnummer ingeven. Let op!! metallic kleuren kunnen wij helaas NIET mengen.

Naar de Kleurenkiezer