Op werkdagen vóór 15.00 besteld: morgen in huis Gratis verzending Sikkens producten Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies

Sort & Filter

Categorieën

Houtverf voor buiten

Houtverf voor buiten besteld u voordelig bij Devoordeelmarkt.com 

Voor uw kozijnen, deuren en daklijsten buitenshuis wilt u een langdurige bescherming. Gebruik daarom de juiste houtverf voor buiten  omdat deze bestand moet zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Hou daarbij in ogenschouw dat een hoge glansgraad van houtverf voor buiten uw schilderwerk een hoge duurzaamheid biedt. Bij voorkeur is dit een hoogglans houtverf omdat deze makkelijk te reinigen is en een lage vuilaanhechting heeft. Voor een professioneel verfsysteem is het raadzaam om een schakelverf of voorlak te gebruiken. Deze brengt u aan over de grondverf alvorens u deze afwerkt met een hoogglans aflak. U zult hiermee de onderhoudstermijn van uw schilderwerk verlengen. 

Donkere en lichte kleuren 

Bij het bepalen van de kleur van uw buiten schilderwerk is het belangrijk om te weten dat donkere kleuren eerder zullen vervagen door het zonlicht dan lichte kleuren. U zou dan een houtverf voor buiten kunnen kiezen welke UV-bestendig is. Veel gebruikte donkere kleuren voor buiten zijn Grachtengroen, Monumentengroen en antraciet

Ruim assortiment houtverf voor buiten

Bij De Voordeelmarkt hebben we een ruim assortiment buitenlak van professionele en semi-professionele merken als SikkensFlexa, Histor, Rambo en Drenth Waarbij de professionele buitenverf van Sikkens voordelig is geprijsd. Ook hebben we een eigen huismerk: Fitex De buitenlakken van dit merk zijn van een hoge kwaliteit en extra voordelig geprijst en hebben voor elk seizoen het juiste product.

Gratis verzending van uw houtverf

Als het totale orderbedrag van uw bestelling boven €50,= uit komt zullen we de bestelde producten gratis verzenden. Bestellingen geplaatst voor 16:00 zullen de volgende werkdag bij u geleverd worden. Verzending vindt plaats via PostNL. U zult een mail ontvangen met daarin de Track & Tracé gegevens zodat u uw pakket kunt volgen. Wilt u liever uw houtverf voor buiten afhalen in één van onze fysieke winkels, dan is dat ook mogelijk. Bij uw order kunt u de vestiging van uw keuze aangeven. Zij zullen dan zorgen dat de houtverf voor buiten de volgende dag voor u in de winkel klaar staat.

Deskundig advies over welke houtverf voor buiten te gebruiken

Twijfelt u over welke houtverf voor buiten u het beste kunt gebruiken, neem dan contact op met de klantenservice van De Voordeelmarkt. Zij staan u graag te woord en voorzien u van een deskundig advies. U kunt hen bereiken via WhatsApp of contactformulier. Tevens zijn ze telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-25500573 op werkdagen van 8:00 tot 17:00.

                                                                                                                                                                        

 

 

 

1 - 20 van 193
1 - 20 van 193