• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Histor Exterior kopen? Tot 70% voordeel

Histor Exterior buitenlak voordelig bij De Voordeelmarkt

Bij De Voordeelmarkt vind u een ruim assortiment aan verschillende kleuren Histor Exterior buitenlakken. Deze lakken, in hoogglans en zijdeglans, zijn verkijgbaar in verpakkingen van 750ml en 2,5 liter. Mocht u favoriete kleur er niet tussen zitten mengen we deze graag voor u in onze Histor mengmachine.

1 - 20 van 30
1 - 20 van 30

Histor Exterior de duurzame bescherming voor uw houtwerk buitenshuis.

We leven in een land waar het weer nog al eens verschilt. Van koude winters tot extreem warme zomers, in Nederland kan het allemaal. Door deze verschillende weersinvloeden hebben uw houten deuren en kozijnen heel veel te verduren en moet deze bestand zijn tegen felle zon, hoge temperaturen, neerslag en vorst. Deze weersinvloeden vragen om een duurzame lak die goed beschermd. Met Histor Exterior Lak heeft u oplosmiddelhoudende buitenlak waarmee u uw buitenschilderwerk voorziet van een jarenlange bescherming. Histor buitenlak is verkrijgbaar in verschillende kleuren als Hollandsgroen, Grafiet en Katoen. Wilt u liever uw eigen favoriete kleur? Dat kan, we kunnen in onze mengmachine Histor Exterior mengverf op uw favoriete kleur maken. U kunt uw kleur kiezen uit 1 van de vele Histor kleurenwaaiers of uit de kleurenkiezer op onze site. Mocht u niet weten welke kleur u moet gebruiken kunnen we u uiteraard voorzien van een kleuradvies. Ga daarvoor naar 1 van onze 14 winkels of neem contact op met onze klantenservice medewerkers. Zij staan op werkdagen voor u klaar om u te helpen met uw vragen over Histor kleuren of andere vragen.

 

Exterior Hoogglans

Met Histor Exterior Hoogglans voorziet u buitenschilderwerk van een duurzame, sterke elastische beschermlaag. Histor hoogglans verf heeft uitstekende kras- en slijtvaste eigenschappen en door zijn prachtige volle glans krijgt u een egaal resultaat wat gemakkelijk schoon te houden is. Exterior hoogglans lak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in elke gewenste kleur voor u te maken in 500 ml, 1 liter en 2,5 liter verpakkingen.

 

Exterior Zijdeglans

Histor Exterior Zijdeglans geeft u houtwerk buitenshuis een subtiele glans en zorgt er voor dat kleine oneffenheden is het schilderwerk niet opvallen. Naast dat Exterior Zijdeglans net als de hoogglans lak duurzaam en kras- en slijtvast is, kunt u ook een hoog rendement met deze Histor zijdeglans verf behalen. De zijdeglans buitenlak is verkrijgbaar 14 verschillende kleuren als bv. Histor wit 6400, Histor Ral 9001 en Histor Ral 9010. Mocht uw gewenste kleur hier niet tussen zitten dan kunnen wij deze voor u maken. Wij maken de Histor zijdeglans mengverf voor u op elke gewenste kleur.

 

Histor Quick Dry

Histor heeft zijn Exterior buiten lakverf voorzien van een quick dry systeem. Dit houdt in dat nadat de lakverf is aangebracht u binnen 4 uur uw ramen en deuren weer kunt sluiten. Dit is wel bij een verwerkingstemperatuur van ten minst 17 graden Celsius. Verder is de luchtvochtigheid van invloed op de droging van de verf. Bij een gemiddelde luchtvochtigheid van circa 50% zal de verf prima drogen. Verder moet u rekening houden met de laagdikte die u aanbrengt. U kunt Histor Exterior het beste in dunnen lagen aanbrengen waarbij u de lagen goed laat drogen en tussen aanbrengen van de lagen de verf goed laat drogen. Een gemiddelde laagdikte is 60 micrometer wat gelijk staat als de dikte van een haar.

 

Grondverf Exterior

Met Histor Perfect Base Grondverf Exterior voorziet u uw ondergrond van hout of voor behandeld metaal van een uitstekend hechtende grondverf. Naast de goede hechting is de grondverf ook weersbestendig en kan bij lage temperaturen aangebracht worden. Door het unieke Quick Dry-systeem kunnen 4 uur na aanbrengen van de grondverf uw ramen en deuren weer gesloten worden.