• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Merk

Prijs

Herbol Muurverf kopen? 70% Voordeel. Devoordeelmarkt.nl

Herbol muurverf bij Devoordeelmarkt.nl

Herbol muurverf is een van de beste muurverf verkrijgbaar. Het merk Herbol levert altijd kwalitatieve verf af, iets wat terug te zien is in de prijs kwaliteitverhouding. Met Herbol muurverf gaat Herbol er wel vanuit dat u al enige kennis heeft van verf. Met Herbol muurverf bespaart u ook tijd. De Herbol muurverf is na 30 minuten stofdroog, dus kunt u snel door met klussen.

1 - 2 van 2
1 - 2 van 2

Het verleden van Herbol

Het merk Herbol is in 1844 in Keulen opgericht door Robert Friedrich Haarhaus. In 1874 is de oprichter overleden en is het bedrijf omgedoopt tot de Deutsch – Englische Lackfabrik. Het bedrijf is jaren later verhuisd naar een andere productielocatie die ook in Keulen ligt. Diezelfde locatie is nu nog het hoofdkantoor van Herbol. Een jaar na de verhuizing in 1904 werd het handelsmerk verandert naar Herbolin Flüssiges Porzellan. Dit lijkt al meer op de merknaam die ze nu hanteren. In 1912 werd het bedrijf overgenomen door Arthur Herbig. In 1952 begon Herbol met het produceren van dispersieverf. In de jaren die daarna volgden breidde de productie van Herbol-Haarhaus zich uit. In 1999 werd Herbol deel van AkzoNobel.

 

Herbol muurverf bij Devoordeelmarkt.nl 

De Herbol Universele en Zijdeglanzende muurverf maken beide deel uit van de uitstekende reputatie die Herbol heeft opgebouwd. Herbol muurverf maakt ook deel uit van de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van verftechnologie, zo weet u dat Herbol muurverf altijd een goed resultaat oplevert.

 

Herbol universele matte muurverf

De Herbol Universele muurverf is perfect om je woonkamer weer helder wit mee te maken. Zit u tegen een stenen muur aan te kijken en vindt u het toch niet meer zo mooi? Dan is de Herbol matte muurverf hier ideaal voor. Met de Herbol Universele muurverf kunt u namelijk op minerale ondergronden zoals; steen, beton en gips aan de slag. Ook valt de Herbol matte muurverf mooi te combineren met de Fitex glasweefselbehang.

 

Herbol zijdeglanzende muurverf wit

De Herbol zijdeglanzende muurverf is perfect als je op zoek bent naar een muurverf die makkelijk afneembaar is. De Herbol witte muurverf is voor binnenhuis gebruik, de Zijdeglanzende muurverf is geschikt voor in de keuken of in de eetkamer waar de meeste ongelukjes gebeuren. Met de zijdeglans van de Herbol zijdeglanzende muurverf ziet je keuken er weer helemaal fris uit! 

 

Hoe maak je afneembare muurverf schoon? 

De Herbol Zijdeglanzende muurverf is een afneembare muurverf, als de muurverf eenmaal bestand is tegen schoonmaken is de vraag altijd nog, hoe? De makkelijkste manier is om een doekje nat te maken onder de kraan, dan zoekt u de plek op waar de vlek is en gaat u er voorzichtig met de doek overheen. U kunt in plaats van een doekje ook de zachte kant van een sponsje gebruiken.

 

Apparte oppervlakes schilderen

Verven gaat natuurlijk verder dan alleen muren verven, het kan maar zo zijn dat u net intrekt in een nieuwe woning en het plafond is niet meer helder wit. Een plafond verven is niet iets wat elke dag gedaan wordt, daarom bied De Voordeelmarkt een kluswijzer aan. De kluswijzer heeft tips voor u klaarleggen zodat u in no time schildert als een professional.