• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Gebruik de online kortingscode 10%ALLES! voor 10% EXTRA VOORDEEL op jouw orderbedrag! Klik in je winkelmandje op 'voucher inwisselen', voer de code in en klik op het plusteken om de code te verwerken.

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Hammerite

1 - 20 van 45
1 - 20 van 45

Hammerite, de metaallak die je direct over roest kan aanbrengen.

We weten allemaal dat metaal kan gaan roesten, dit komt omdat de verflaag die op metaal zit door weersinvloeden op den duur slijt. Omdat we in Nederland het ideale klimaat hebben voor roestvorming (vochtig en relatief hoge temperaturen), kan uw metalen hek of garagedeur dus vrij snel roesten als de verflaag niet meer intact is. Hammerite is dan het ideale merk om te gebruiken. Hammerite metaallak biedt door zijn unieke DUALTECH-techniek een dubbele bescherming aan uw metalen deur, hek of radiator. Het heeft namelijk een waterafstotende werking en een roestwerende werking. De metaallak van Hammerite is geschikt om aan te brengen op alle soorten metalen.

Hoe werkt Hammerite verf voor metaal?

Door de waterafstotende werking van Hammerite Direct Over Roest zullen regendruppels niet hechten aan het oppervlak. Tegelijkertijd zorgen de roestwerende eigenschappen van Hammerite metaalverf ervoor dat roestvorming geen kans krijgt. Hierdoor heeft uw metalen ondergrond dus een dubbele bescherming, zowel roestwerend als waterafstotend.

Hammerite is heel makkelijk zelf aan te brengen.

De producten van Hammerite zijn een handig één-pot-systeem. Dit houdt in dat het een aflak en primer in één pot is. U kunt dus bijvoorbeeld Hammerite Direct Over Roest Hoogglans, Hammerite Direct Over Roest Zijdeglans of Hammerite Direct Over Roest Hamerslag meteen op de metalen ondergrond aanbrengen. Wel moet u eerst de roest en oude loszittende verflagen verwijderen met een staalborstel of schuurpapier.

Met Hammerite maakt u uw radiator weer wit.

De radiatoren in uw huis willen nog wel eens vergelen. Met Hammerite Radiatorlak geeft u uw radiator en leidingen een nieuwe frisse witte uitstraling. Bij Devoordeelmarkt.com hebben we naast Hammerite Radiatorlak Wit ook Hammerite Radiatorlak Gebroken Wit als u liever niet een spierwitte radiator wilt.

Hammerite reiniging van kwasten.

Door de unieke samenstelling van Hammerite Hoogglans, Hammerite Zijdeglans en Hammerite Hamerslag kunt u uw kwasten en gereedschappen niet reinigen met terpentine. Gebruik hiervoor Hammerite Kwastenreinger & Verdunner, door zijn unieke samenstelling is dit het enige product wat geschikt is voor het reinigen van uw kwasten wanneer u deze hebt gebruikt om de metaallak aan te brengen. Tevens kunt u hier eventueel de lakken van Hammerite verdunnen.

Hammerite voordelig geprijsd bij Devoordeelmarkt.com!!

Bij Devoordeelmarkt.com zijn de metaallakken van Hammerite voordelig geprijsd. U vindt deze lakken al vanaf € 6,75 in onze webshop. Mocht u vragen over de producten van Hammerite hebben, neem dan contact met onze klantenservice. Zij voorzien u graag van een deskundig advies. U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 8:00 tot 17:00 via mail, WhatsApp of contactformulier. Heeft u liever meteen antwoord op uw vraag, neem dan telefonisch contact op met hen. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-25500573.