• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Flexa Expert

Flexa Expert voordelig bij de Voordeelmarkt

Met de hoge kwaliteit Flexa expert lakverf en muurverf bent u verzekerd van een jarenlange bescherming voor uw muren, kozijnen en deuren.. Bij de Voordeelmarkt vindt u een ruim aanbod Flexa Expert lakken en verven in allerlei kleuren tot wel 70% voordeliger geprijst dan bij de bouwmarkten. Bestel de kwaliteitsverf van Flexa Expert op werkdagen voor 23:59 en ontvang uw bestelling volgende werkdag thuis.

1 - 20 van 63
1 - 20 van 63

Flexa Expert de duurzame bescherming voor uw schilderwerk.

Als u uw schilderwerk binnenshuis of buitenshuis een nieuw aangezicht wil geven wilt u dat graag met een sterke buitenlak, binnenlak of muurverf. Met de producten van Flexa Expert geeft u ondergronden van steen, beton, hout of voor behandeld metaal een duurzame bescherming. Door de ruime keuze in Flexa Expert kleuren kan dit ook nog in mooie pastel kleuren. Zit uw favoriete kleur daar niet bij? Bij De Voordeelmarkt maken we uw Flexa Expert buitenlak, Flexa Expert muurverf of Flexa Expert binnenlak op uw favoriete kleur in onze mengmachines. De producten van Flexa Expert staan bekend om hun hoge duurzaamheid. Om te bepalen welke verf u waar moet gaan gebruiken is belangrijk om vooraf te bepalen welke duurzaamheid u van de verf verlangd. Flexa terpentinegedragen verf is sterker en kan tegen een stootje daarom kan deze beter als buitenlak gebruikt worden. Omdat Flexa watergedragen verf sneller droogt en in de meeste gevallen niet zal vergelen kunt u deze Flexa binnen verf beter gebruiken voor het aflakken van deuren en kozijnen binnenshuis. Voor het schilderen van buiten muren is het belangrijk dat de buiten muurverf te reinigen is. In sommige gevallen is dit voor uw wanden binnenshuis ook handig. Denk daarbij aan de wanden in keuken en badkamer. Met de matte muurverf van Flexa Expert geeft u uw wanden een matte uitstraling die uitermate goed te reinigen zijn.

Aanbrengen Flexa Expert Muurverf

Voor het aanbrengen van de schrobvaste muurverf van Flexa Expert kunt u het beste een muurverfroller gebruiken. Welk soort muurverfroller u gebruikt hangt af van de ruwheid van de ondergrond. Voor ruwe ondergronden gebruikt u een roller met een lange vacht en voor gladde ondergronden juist een roller met een korte vacht voor een strak resultaat. Gaat u uw gestucte wanden voor zien van een muurverf dan moet u deze eerst voorbehandelen met een voorstrijk. Dit om te voorkomen dat u strepen in het schilderwerk krijgt. Voor het aanbrengen van Flexa muurverf kan u ook het stappenplan gestucte muur schilderen raadplegen.

Flexa Expert hoogglans of zijdeglans?

Wanneer brengt u een hoogglans verf of Flexa zijdeglans verf aan? Belangrijk om daarbij vooraf te bepalen waar de verf tegen bestand moet zijn. Hoogglans verf is namelijk beter bestand tegen weersinvloeden en krassen dan zijdeglans verf. Dit komt omdat Flexa hoogglanslak namelijk harder word na droging dan zijdeglans lakverf. Gebruik hoogglans lakverf op plaatsen waar u een strak eindresultaat wilt behalen en waar de ondergrond super gaaf is. Heeft u een ondergrond waar lichte oneffenheden in zitten kunt u beter een zijdeglans verf gebruiken. Deze zal namelijk lichte deukjes en krasjes maskeren.

Flexa Expert bestellen of afhalen

U kunt de producten van Flexa Expert in onze webshop bestellen en deze vervolgens bij u thuis laten bezorgen. Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 23:59 en u zult uw bestelling de volgende werkdag thuis ontvangen. Bij De Voordeelmarkt bieden we u ook de mogelijkheid om uw bestelling online te plaatsen en deze vervolgens in één van onze filialen af te halen.

Flexa Expert aanbieding

Omdat wij de producten van Flexa Expert in grote partijen inkopen kunnen wij u deze heel scherp aanbieden. Uw voordeel op Flexa Expert kan daarom wel oplopen tot 70% vergeleken bij bouwmarkten als Praxis en Gamma. Houdt onze actie folder of abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van Flexa acties.