• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Flexa Couleur Locale kopen? Tot 70% voordeel. Bij Devoordeelmarkt.nl

Flexa Couleur Locale voordelig bij de Voordeelmarkt

Met Flexa Couleur Locale geeft u uw binnen ruimtes gemakkelijk zelf een andere look. Door de 5 verschillende kleurlijnen: Passionate Argentina, Energizing Ireland, Positive Thailand, Balanced Finland en Relaxed Australia met elkaar te combineren geeft uw ruimtes een warme uitstraling. Bestel Flexa Couleur Locale op werkdagen voor 23:59 en ontvang deze de volgende dag in huis.

1 - 20 van 92
1 - 20 van 92

Met Flexa Couleur Locale voorziet u uw ruimtes van dezelfde look

Bent u van plan uw muren, deuren en kozijnen een nieuwe kleur te geven? Met de lakverf en muurverf van Flexa Couleur Locale in 5 verschillende kleurlijnen: Passionate Argentina, Energizing Ireland, Positive Thailand, Balanced Finland en Relaxed Australia, geeft u uw kamer een nieuwe frisse look. In een hand omdraai kunt u met een frisse Flexa kleur de ruimte een heel persoonlijke uitstraling geven. Deze kleurlijnen bestaan weer uit 7 verschillende kleuren welke je gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Met de lakken en muurverf van Flexa Couleur Locale geeft u zelf gemakkelijk en snel elke ruimte in uw huis een heel ander gezicht. Bij de Voordeelmarkt vind u een ruim assortiment Flexa Couleur Locale muurverf en lakverf.

Welke Flexa Couleur Locale kleur?

Om te bepalen welke kleur u in welke ruimte kunt gebruiken kunt u het beste kijken naar wat de functie van de ruimte is. Voor de actieve ruimtes als keuken en hal kunt u het beste lichte kleuren gebruiken als Flexa 9010 of Flexa 9016. In de passieve ruimtes als kamer en slaapkamer adviseren we warmere pasteltinten te gebruiken. Enkele voorbeelden zijn Flexa Relaxed Dawn 3515 en Flexa Balanced Light 2005

Flexa matte muurverf

Als u de juiste kleur bepaald heeft voor uw ruimte is het nog belangrijk om te kijken welke glansgraad u kiest. Flexa Couleur Locale muurverf is een matte muurverf en geeft u uw kamer of slaapkamer een strakke rustige uitstraling. Door te spelen met de verschillende kleuren binnen het ruime kleurenaanbod kunt u uw kamer of slaapkamer optisch groter maken dan dat deze is.

Flexa Couleur Locale lakverf

Naast een ruim aanbod muurverf vindt u bij de Voordeelmarkt ook een ruim assortiment Flexa lakverf. De lakken in zijdeglans en hoogglans zijn op waterbasis en zullen dus binnen niet vergelen. Gebruik Flexa hoogglans verf daar waar u een strak glad eindresultaat wilt hebben en Flexa zijdeglans als u kleine oneffenheden in uw schilderwerk wilt maskeren.

Flexa Couleur Locale bij de Voordeelmarkt

U besteld uw Couleur Locale lak en muurverf makkelijk en snel bij De Voordeelmarkt. Wij voeren een ruim assortiment Flexa Couleur Locale in 5 verschillende kleurlijnen. Deze keperlijnen zijn weer onder verdeeld in 7 kleuren welke moeiteloos met elkaar zijn te combineren.

Hoe breng ik Flexa Couleur Locale verf aan?

Wilt u graag weten hoe u Couleur Locale lak aanbrengt op uw deur of kozijn? Bekijk dan ons stappenplan kozijn schilderen. Hier krijgt u stap voor stap uitgelegd hoe u het beste te werk kan gaan en het beste resultaat krijgt. Mocht u liever persoonlijk advies willen, neem dan contact op met onze klantenservice of langskomen in één van onze fysieke winkels. Ons personeel voorziet u graag van een deskundig advies.

Flexa Couleur Locale aanbieding

Doordat we Couleur Locale heel voordelig in grote partijen inkopen heeft u bij ons het gehele jaar voordeel op Flexa verf. Doordat wij ons inkoopvoordeel doorrekenen naar u als consument zijn de Flexa producten altijd voordelig geprijsd. In sommige gevallen kan het voordeel wel oplopen tot 70% vergeleken bij andere bouwmarkten. Toch hebben we onze Flexa producten soms nog scherper geprijsd. Door onze actiefolder in de gaten te houden of u te in te schrijven voor onze nieuwsbrief  blijft u op de hoogte van onze Flexa acties.