Op werkdagen vóór 15.00 besteld: morgen in huis Gratis verzending Sikkens producten Tot 70% korting op top merken Gratis deskundig advies

Sort & Filter

Categorieën

Merk

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Flexa

Flexa lakverf en muurverf besteld u voordelig bij De Voordeelmarkt.com

Flexa is het merk voor de echte doe-het-zelver. Door zijn goede dekking en vloeiing zijn de lakken en muurverven uitstekend te verwerken. De producten van Flexa zijn extra voordelig geprijst bij De Voordeelmarkt in sommige gevallen maar liefst 70% goedkoper dan elders. U vindt bij De Voordeelmarkt een ruim assortiment producten van Flexa zoals Flexa Couleur Locale, Flexa Strak in de Lak, Flexa Strak op de Muur, Flexa Creations en Flexa Expert.

Wij leveren de producten van Flexa in Nederland en België. Als u op werkdagen voor 15.00 besteld zal uw bestelling de volgende dag geleverd   worden. Mocht  u een vraag hebben over de producten van Flexa, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar  van maandag tot en met vrijdag   van 8:00 tot 17:00 via WhatsApp of contactformulier. U kunt natuurlijk ook even telefonisch contact opnemen met ons via 06-25500573.

 

1 - 20 van 273
1 - 20 van 273