• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Veelgestelde vragen

Bestellen

Bestellen

De Voordeelmarkt laat de bestelling bezorgen, indien mogelijk, in één verzendpakket. Het komt voor dat een bestelling zo groot is dat niet alle producten in één verzendpakket past. Dan versturen wij meerdere pakketten en berekenen in dat geval slechts éénmaal de verzendkosten. Wij verpakken de verfproducten zorgvuldig in dubbelwandig kartonnen dozen opgevuld met speciaal vulmateriaal zodat de verfproducten niet kunnen schuiven tijdens transport.

De Voordeelmarkt verstuurt ook producten naar België. Bekijk hiervoor de algemene voorwaarden en laat je informeren naar de bijkomende verzendkosten.

Ja, je kan de verf producten zelf komen ophalen. Je betaalt dan géén verzendkosten en als de bestelling klaar staat wordt je gebeld of ge-appt om langs te komen bij een vestiging van De Voordeelmarkt bij u in de buurt.

Bij De Voordeelmarkt is iedereen welkom die verfproducten nodig heeft! Of je nu een bedrijf hebt of particulier bent, De Voordeelmarkt  heeft voor iedere klus het juiste product.

Het is erg eenvoudig om producten te bestellen bij De Voordeelmarkt.com. Bijvoorbeeld, je selecteert de benodigde verf, kies in de kleurwaaier eventueel de mengkleur, stopt het product in de winkelmand en ga vervolgens door naar de kassa om je bestelling verder af te ronden.

Betalen

Betalen

Alle vermelde bedragen in de webwinkel van De Voordeelmarkt.com zijn inclusief BTW. De bedragen op de factuur die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond zijn ook inclusief BTW.

Het kan voorkomen dat de betaalmethode iDeal een storing heeft, dit heeft tot gevolg dat je de bestelling niet kan afronden. Als je dan per mail wel een bevestiging ontvangt van De Voordeelmarkt dat de bestelling in goede orde is geplaatst, zal deze niet in behandeling worden genomen omdat de betaling mislukt is.

Mocht je dit onverhoopt ervaren log dan opnieuw in op je account bij De Voordeelmarkt om de betaling alsnog uit te voeren. Lukt dit niet dan kan je ervoor kiezen om de bestelling opnieuw te doen of dat je het totaalbedrag via overschrijving overmaakt naar De Voordeelmarkt.com. Vermeldt bij het overschrijven het order/factuurnummer zodat wij de bestelling kunnen achterhalen. Na ontvangst zullen wij de bestelling direct in behandeling nemen.

Als de bestelling niet is afgeleverd op het tijdstip dat is aangegeven in het track and tracé systeem dan kan u het beste nog één werkdag wachten. Het kan zijn dat er een vertraging is opgetreden bij de bezorger of dat er iets anders is gebeurt waardoor er een vertraging is ontstaan. Heeft u de bestelling na een dag wachten nog niet ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van De Voordeelmarkt. Wij zijn bereikbaar telefonisch (085-2738338) of per mail (klantenservice@devoordeelmarkt.com) op werkdagen van 10.00 - 17:00.

De Voordeelmarkt.com respecteert de privacy van alle gebruikers van de webwinkel en draagt er zorg voor dat vertrouwelijk wordt omgegaan met de aan haar ter beschikking gestelde persoonsgegevens. Persoonsgegevens gebruikt De Voordeelmarkt.com enig en alleen om bestellingen verzendklaar te maken. De Voordeelmarkt.com stelt persoonsgegevens niet zonder toestemming ter beschikking aan derden, met uitzondering van diegenen die worden ingeschakeld bij de uitvoering van jouw bestelling. De Voordeelmarkt.com waardeert het vertrouwen die jij ons geeft en zal alles in het werk stellen om persoonlijke informatie te beschermen. 

Retour

Retour

Wil je een bestelling om wat voor reden ook annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van De Voordeelmarkt. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-2738338 (op werkdagen van 10.00-17:00) of stuur een e-mailbericht naar klantenservice@devoordeelmarkt.com vermeldt duidelijk de order/factuurnummer en je persoonsgegevens en telefoonnummer. Wij zullen dan direct de bestelling annuleren zolang er nog géén verf is gemengd.

Heeft u klachten over het bestellen van uw verfproducten bij De Voordeelmarkt.com of iets heel anders. Neem dan contact op met de klantenservice van De Voordeelmarkt.com, wij nemen dan de klacht direct in behandeling. U kunt onze klantenservice bereiken per mail (klantenservice@devoordeelmarkt.com) of telefonisch (085-2738338) op werkdagen van 10.00-17:00. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit?  Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform

Niet tevreden over uw bestelde product? Zendt het product terug eventueel met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking naar De Voordeelmarkt Online BV. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Van den Bergsweg 7, 7442 CK te Nijverdal. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.