• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Merk

Prijs

Dutch Wallcoverings Behang Kopen? 70% Voordeel. Devoordeelmarkt.nl

Dutch Wallcoverings is het behang dat u zoekt! Bij Devoordeelmarkt.nl

Dutch Wallcoverings is het behang dat u zoekt! De luxe uitstraling en de frisse look van Dutch Wallcoverings is gemaakt voor iedereen. Dutch Wallcoverings vliesbehang is makkelijk aan te brengen, het is vormvast en krimpt niet. Naast dat gaat het behang ook lang mee wat extra voordelig is! 

1 - 20 van 116
1 - 20 van 116

Dutch Wallcoverings bij Devoordeelmarkt.nl

Dutch Wallcoverings blaast de ruimte nieuw leven in. Dutch Wallcoverings staat bekend om de aparte printjes, mooie kleuren en goede kwaliteit. Als u op zoek bent naar kwaliteit behang met een leuk printje van Dutch Wallcoverings zit u hier bij De voordeelmarkt goed. Het brede assortiment van Dutch Wallcovers dat wij aanbieden gaat van bloemetjes print naar stenen muren. Dutch Wallcoverings heeft voornamelijk vliesbehang. De Dutch Wallcoverings vliesbehang is veel beter dan normaal papier behang, dit komt doordat de Dutch Wallcoverings vliesbehang sterker is. Ook is het vliesbehang van Dutch Wallcoverings goed bestand tegen vocht en maskeert het imperfecties op de muur goed. Maar boven dit alles is het vliesbehang van Dutch Wallcoverings nooit uit de mode. 

 

Dutch Wallcoverings Vliesbehang aanbrengen

Vliesbehang van Dutch Wallcoverings aanbrengen is helemaal niet moeilijk. Voor het behangen met Dutch Wallcoverings vliesbehang hoeft u alleen de muur in te smeren met behanglijm en niet het behang. Voordat u aan de slag gaat is het echter wel handig om de volgende stappen te ondernemen. Als eerste is het belangrijk om de muur egaal te maken, werk gaten of scheuren in de muur weg voor een mooi geheel. Voor de volgende stap heeft u een lange waterpas nodig. Met de waterpas maakt u dan een kaas rechte lijn op de muur. De bedoeling van de rechte lijn is dat u daar het eerste stuk behang tegen aan plaatst en dan zo voort. 
Voor het plaatsen van het stukje Dutch wallcovering vliesbehang is het goed om te onthouden dat u altijd bovenin begint met plakken en vijf centimeter overlap houdt. Tijdens het plaatsten veegt u de behangbaan aan met een behangborstel en zorgt u er voor dat de boven en onderkant goed bevestigd zijn door die aan te drukken met een behangspatel. Eerder heeft u vijf centimeter overlap aangehouden. De vijf centimeter mag als het behang zit echter wel weg gehaald worden. Dit kunt u doen met behulp van een behangliniaal en een stanleymes. Om de naden nog even aan te drukken kunt u gebruik maken van een nadenroller. En zo heeft u dan een strook behang geplakt! 
Check alle overige behangbenodigdheden op Devoordeelmarkt.nl.