• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Drenth

1 - 20 van 72
1 - 20 van 72

Drenth verf, uitstekend dekkende kwaliteitsverf, voordelig geprijsd!!

Drenth verven is al jaren een vooraanstaande Nederlandse verfproducent en onderdeel van Nelf Paints en kent zijn historie vanaf de jaren'60. In de stad Groningen aan het Boterdiep is het allemaal begonnen. Hier werd gestart met het op bescheiden schaal produceren van verf naar eigen receptuur. Na een gestage groei verhuisde het bedrijf in 1992 naar Winschoten en sinds 2004 is het een onderdeel van Nelf Paints in Marrum. De producten van Drenth Verf onderscheiden zich in duurzaamheid, uitstekende dekking, milieuvriendelijkheid en de voordelige prijs. Daarnaast is Drenth verf gemakkelijk aan te brengen en van een constante kwaliteit. Bekende merken van Drenth verf zijn: Favorit, Antonol, Decoltran en Pastolex. Stuk voor stuk verven met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gecombineerd met een vlotte verwerking, goede hechting en langdurige bescherming.

De duurzame Drenth Favorit lakken.

De Favorit lakken kenmerken zich door zijn uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. In het geval van LGX Sublime SB is zelfs een onderhoudstermijn van 10 jaar te behalen. De kwaliteitslakken zijn sneldrogend en hebben een goede vloeiing en uitstekende dekking. LGX All Seasons is zelfs een 4-seizoenen product welke zich uitstekend laat verwerken bij lage temperaturen. In combinatie met LGD Grondlak SD is zelfs bij deze lage temperaturen een uitstekend verfsysteem te realiseren. Verdere topproducten zijn LGX Urethaan Gloss en LGX Gloss.

Antonol: kwaliteitsverf op waterbasis.

Drenth Antonol lakverf laten zich net zo gemakkelijk verwerken als terpentine gedragen verf. AQX Gloss en AQX Mat kunnen zelfs buitenshuis worden ingezet. Antonol lakverf is zeer goed reinigbaar en zijn toepasbaar alle denkbare ondergronden zoals bijvoorbeeld deuren, kozijnen, radiatoren en lambriseringen mits deze zijn voorbehandeld met AQX Hechtgrond. Bij AQX Satin is zelfs een vernieuwde technologie toegepast wat de lak bestand maakt tegen huidvetten. Ideaal voor het gebruik op deuren en kozijnen welke intensief gebruikt worden.

Hout een transparante afwerking geven met Decoltran.

Met de producten van Drenth Decoltran geeft u houten ondergronden een transparante afwerking met een mooie volle glans. Door de UV-bestendigheid hebben de producten hebben de producten een lange onderhoudstermijn. Decoltran Houtfilter heeft door de toevoeging van lijnolie een optimale hechting op vrijwel elke houtsoort. Terwijl Decoltran Houtveredeling diep in het hout doordringt en ademend is waardoor de levensduur van het hout verlengd wordt.

Uw wanden en plafonds kleuren met Pastolex muurverf.

Met de oplosmiddelvrije muurverven van Pastolex kleurt u uw wanden en plafonds met een mooi egaal resultaat. De producten hebben een goede dekking, gemakkelijk te verwerken en veelal goed reingbaar. Voorbeelden van Drenth muurverf zijn Pastolex Spacklatex, Pastolex Super Mateffect en Pastolex Super Reinigbaar Mat. Onbehandelde stenen ondergronden dienen wel voorbehandeld te worden met Fixeergrond.

Voordelig geprijsd bij Devoordeelmarkt.com.

Bij Devoordeelmarkt.com zijn de producten van Drenth voordelig geprijsd. In onze webshop vindt u dus altijd wel een voordelige Drenth aanbieding. Als u vragen heeft over de producten van Drenth Verf kunt u ze stellen aan de klantenservice van Devoordeelmarkt.com. Zij voorzien u graag van een deskundig advies. U kunt hen bereiken via mail, contactformulier of WhatsApp. Heeft u liever direct antwoord op uw vraag, dan kunt u ons altijd even bellen. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 kunt u onze medewerkers bereiken op telefoonnummer 06-25500573.