• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50
4805_1.jpg
Den Braven

Den Braven Zwaluw Kitspatel op blister

Soort Kitspatel
Levertijd: Op werkdagen vóór 23.59 besteld, morgen in huis.
EAN: 8711595112109
Artikelnummer: 4805
Adviesprijs 8,95
5,25
Winkelprijs 5,25
Selecteer een kleur

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Handige tool voor het strak afwerken van uw silicone verbindingen.

Heeft u vragen over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via WhatsApp of contactformulier op werkdagen van 8:00-17:00.

Beoordelingen

Den Braven Kit kopen? Tot 70% voordeel

Den Braven kit besteld u voordelig bij De Voordeelmarkt

Met afdichtingskitten van Den Braven kiest u voor kwaliteit. De kitten, lijmen en pur schuimen van Den Braven Zwaluw zijn kwalitatief hoogstaand en worden veelal in de bouwsector gebruikt. Bij De Voordeelmarkt vindt u een ruim assortiment Den Braven voegkit, montagelijm of pur schuim. Besteld u de producten van Den Braven online dan worden deze de volgende werkdag bij u geleverd. Heeft u met spoed beglazingskit of lijmkit nodig? Bestel deze dan op werkdagen voor 12:00 en ontvang deze dezelfde werkdag nog thuis via De Voordeelmarkt Express. Bij De Voordeelmarkt vindt u het juiste product voor elke kitklus. Voor advies kunt u altijd terecht in 1 van onze winkels of neem contact met een medewerker van onze klantenservice.

 

Duurzame kitten van Den Braven

Met de kitten van Den Braven kiest u voor duurzaamheid. Alle voegkitten, montagelijmen en pur schuimen van Den Braven Zwaluw voldoen namelijk aan de wetten en regelgeving op het gebied van milieu en gezondheid door de Nederlandse overheid.

 

Vul met Den Braven naden en kieren

Wanneer 2 verschillende materialen bij elkaar komen wil u niet dat hier naden en kieren ontstaan. Om dit strak af te werken binnenshuis kunt u het beste acrylaatkit b.v. Den Braven Zwaluw Acryl-W gebruiken. Deze acrylaatkit hecht goed op vele materialen en eventueel zelfs op vochtige ondergronden. Nadien is de acrylaatkit voor binnen af te werken met alle soorten verf. Wilt u voorkomen dat deze verf op de duur gaat craqueleren gebruik dan Den Braven Zwaluw Anti-Crack. Deze is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen bijvoorbeeld vensterbanken, trappen en plafonds.

 

Afdichten van voegen in uw badkamer.

De voegen van bijvoorbeeld uw ligbad zullen naar verloop van tijd aan vervanging toe zijn. Met Den Braven Zwaluw Silicone-NO heeft u een veelzijdige breed, inzetbare siliconenkit welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Wanneer u uw siliconenkit laag strak wil afwerken kunt u dit doen met een kitspatel. Een handige tool voor het strak afwerken van silicone verbindingen.

 

Beglazingskit van Den Braven.

Voor het afdichten van uw beglazing moet een elastische beglazingskit gebruiken. Dit omdat u anders kans heeft dat de ruit op de duur gaat barsten. Met Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS heeft u een zachte elastische afdichtingskit. De overschilderbare beglazingskit is gemaakt op basis van hybride technologie welke door invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een elastisch blijvende rubberen laag welke overschilderbaar is.

 

Plamuren met Den Braven Zwaluw.

Wilt u scheuren, deuken of krassen repareren of weg werken, gebruik dan 2-componenten plamuur. Een 2-componenten plamuur (Den Braven Zwaluw Poly-Plamuur) is plamuur welke snel uithard waarmee u kleine oneffenheden en deuken snel op vult waarna de ondergrond goed schuurbaar en overschilderbaar is. Gaan de beschadigingen iets dieper dan kunt u beter gebruiken een vezelplamuur gebruiken. Deze zal door de toevoeging van vezels niet verzakken wanneer deze uitgehard is. Een voorbeeld van vezelplamuur is Den Braven Zwaluw Vezelplamuur.

 

Den Braven voordelig te bestellen bij De Voordeelmarkt.

In onze webshop en winkels kunt u de artikelen van Den Braven voordelig bestellen of afhalen. Door onze voordelige manier van inkopen zijn de producten voordelig geprijsd en voor sommige producten geldt zelfs een kwantum korting.

Bekijk producten

Documenten