• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50
4799_1.png
Den Braven

Den Braven Zwaluw Clear fix

Maat/inhoud: 290 ml transparant
Kleur Transparant
Levertijd: Op werkdagen vóór 23.59 besteld, morgen in huis.
EAN: 8711595058797
Artikelnummer: 4799
Adviesprijs 12,05
9,25
Winkelprijs 9,25
Selecteer een kleur

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Den Braven Zwaluw Clearfix is speciaal ontwikkeld als universele constructielijm voor interieurtoepassing. Verlijmen in koelcellen en in ruimten voor voedingsmiddelen.

Den Braven Zwaluw Clearfix is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber

Houdbaarheid: In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats

Heeft u vragen over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via WhatsApp of contactformulier op werkdagen van 8:00-17:00.

Beoordelingen

Den Braven Zwaluw

Den Braven Zwaluw dé specialist op het gebied van lijmen, kitten en pur schuimen!!

Bent u op zoek naar een kit voor het afdichten van uw beglazing of sanitair? Gebruik dan de kitten van Den Braven Zwaluw, met deze producten kiest u voor duurzaamheid. Alle kitten, lijmen en pur schuimen van Den Braven Zwaluw voldoen namelijk aan de wetten en regelgeving op het gebied van milieu en gezondheid door de Nederlandse overheid. Naast de duurzaamheid zijn de producten van Den Braven Zwaluw kwalitatief hoogstaand en worden veelal in de bouwsector gebruikt. Bij Devoordeelmarkt.nl zijn de producten voordelig geprijsd en voor sommige producten geldt zelfs een kwantum korting.

Beglazingskit van Den Braven.

Voor het afdichten van uw beglazing moet een elastische beglazingskit gebruiken. Dit omdat u anders kans heeft dat de ruit op de duur gaat barsten. Met Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS heeft u een zachte elastische professionele afdichtingskit. Zwaluw Hybriseal is gemaakt op basis van hybride technologie welke door invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een elastisch blijvende rubberen laag welke overschilderbaar is.

Het vullen van naden en kieren.

Wanneer 2 verschillende materialen bij elkaar komen wil u niet dat hier naden en kieren ontstaan. Om dit strak af te werken kun u Den Braven Zwaluw Acryl-W gebruiken. Deze acrylaatkit hecht goed op vele materialen en eventueel zelfs op vochtige ondergronden. Wilt u voorkomen dat de verf op de duur gaat craqueleren gebruik dan Den Braven Zwaluw Anti-Crack. Deze is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen bijvoorbeeld vensterbanken, trappen en plafonds.

Plamuren met Den Braven Zwaluw.

Wilt u scheuren, deuken of krassen repareren of weg werken, gebruik dan Den Braven Zwaluw Poly-Plamuur. Een 2-componenten plamuur welke snel uithard en goed schuurbaar en overschilderbaar is. Gaan de beschadigingen iets dieper dan kunt u beter Den Braven Zwaluw Vezelplamuur gebruiken. Deze zal door de toevoeging van vezels niet verzakken wanneer deze uitgehard is.

Afdichten van voegen in uw badkamer.

De voegen van bijvoorbeeld uw ligbad zullen naar verloop van tijd aan vervanging toe zijn. Met Den Braven Zwaluw Silicone-NO heeft u een veelzijdige breed, inzetbare Den Braven silliconenkit welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Wanneer u uw kit laag strak wil afwerken kunt u dit doen met Zwaluw Kitspatel. Een handige tool voor het strak afwerken van silicone verbindingen.

Den Braven voordelig te bestellen bij De Voordeelmarkt.

In onze webshop kunt u de artikelen van Den Braven voordelig bestellen. Neem snel een kijkje voor een leuke Den Braven aanbieding. Heeft u vragen over de producten van Den Braven, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via mail, WhatsApp of contactformulier op werkdagen van 8:00-17:00.

 

 
 
Bekijk producten