• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

CetaBever Tuinbeits

CetaBever Tuinbeits voordelig bij de Voordeelmarkt

Met CetaBever Tuinbeits geeft u kleur aan uw ondergronden van hout. Uw houten overkapping zal een geheel nieuwe uitstraling krijgen met een goede laag dekkende beits van CetaBever. Profiteer van een tuinbeits aanbieding bij De Voordeelmarkt en bestel uw  hout beits vandaag nog voor 23:59. Maak uw bestelling compleet met een goede beitsroller of beitskwast en u kunt de volgende werkdag aan de slag.

CetaBever Tuinbeits voordelig bij Devoordeelmarkt.nl

Met de producten van CetaBever Tuinbeits geeft u jaren lang bescherming aan de houten ondergronden in uw tuin. Dit wilt u natuurlijk zo voordelig mogelijk voor uw portemonnee doen. Bij De Voordeelmarkt, de online verfspecialist, vindt u tuinbeits tegen de scherpste prijzen, uw voordeel kan oplopen tot wel 70% vergeleken bij andere aanbieders. Naast onze scherpe prijzen voorzien we u graag van een gedegen advies betreffende uw beits klus. De medewerkers in één van onze 14 winkels of onze klantenservice medewerkers voorzien u graag van een passend advies.

CetaBever beschermd uw tuinhout

Er is niets zo veranderlijk als het Hollandse weer. De ene dag schijnt de zon volop terwijl het een dag later de hele dag regent. Al deze weersveranderingen hebben invloed op de levensduur van houten ondergronden zoals overkappingen en schuttingen in uw tuin. Bij De Voordeelmarkt vindt u een ruim assortiment dekkende tuinbeitsen waarmee u uw tuinhout bescherming biedt tegen de verschillende weersomstandigheden. Door de vochtregulerende eigenschappen van tuinbeits kan het hout blijven ademen. Daarnaast biedt de dekkende laag bescherming tegen het Uv-licht wat het hout laat verkleuren.

Dekkende tuinbeits of transparante tuinbeits?

CetaBever Tuinbeits kan door het één-pot systeem rechtstreeks op het hout worden aangebracht, het aanbrengen van een grondverf is niet nodig. Hierdoor kunt u CetaBever Tuinbeits over schilderen met zichzelf of eventueel gebruiken als voorlak voor een goede laagopbouw in uw schilderklus. Gebruik dekkende tuinbeits zoals b.v. CetaBever Bielzenzwart om uw houten overkapping te voorzien van een dekkende beschermende laag waarbij u de structuur van het hout niet meer ziet. Wilt u liever de robuuste uitstraling van het hout behouden voorzie deze dan van een laag transparante tuinbeits. Door het aanbrengen van meerder lagen transparante tuinbeits verdiept u de kleur en geeft u een betere bescherming tegen de verschillende weersinvloeden.

Tuinbeits aanbrengen

Voor het aanbrengen van tuinbeits op uw tuinhout is een goede voorbereiding belangrijk. Zorg altijd dat de ondergrond goed gereinigd is en schuur het tuinhout lichtjes op. Tuinbeits hecht namelijk beter op een iets ruwere ondergrond. Naast een goed gereinigde ondergrond is goed gereedschap een absolute must voor het slagen van uw beits klus. Er is niets vervelender dan pluisjes of haren van uw beits roller of beitskwast in het schilderwerk. Bij De Voordeelmarkt vindt u een ruime keuze in goede kwaliteit beits rollers en beits kwasten.

CetaBever tuinbeits voordelig geprijst

Bij De Voordeelmarkt profiteert u van veel voordeel op CetaBever Tuinbeits. Door de voordelige manier van inkopen waar u rechtstreeks van profiteert als klant zijn wel tot 70% voordeliger dan andere aanbieders. Naast onze voordelige prijzen hebben we regelmatig een tuinbeits aanbieding. Houdt voor deze aanbiedingen onze site in de gaten of abonneer u op onze nieuwbrief.