• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

CetaBever Meesterbeits

CetaBever Meesterbeits voordelig besteld bij de Voordeelmarkt

Profiteer van veel voordeel op CetaBever Meesterbeits Dekkend. Bij de Voordeelmarkt vindt u een ruim aanbod dekkende buiten beitsen in allerlei kleuren. Bestel de hoge kwaliteit CetaBever Meesterbeits zijdeglans op werkdagen voor 23:59 en u kan de volgende werkdag aan de slag met uw buiten beits klus.

Cetabever Meesterbeits voordelig besteld bij Devoordeelmarkt.nl

CetaBever Meesterbeits, een dekkende zijdeglans buitenbeits met UV bescherming, besteld u voordelig bij de voordeligste online verfwinkel. Bij De Voordeelmarkt bieden we CetaBever Meesterbeits aan voor de voordeligste prijzen. Vindt u de Meesterbeits van CetaBever ergens goedkoper? Laat het ons dan weten en wij betalen u het verschil terug. Besteld u de zijdeglans Meesterbeits op werkdagen voor 23:59 dan gaan wij ervoor zorgen dat deze de volgende werkdag bij u thuis bezorgd word. Heeft u een spoedklus en wil u de dekkende meesterbeits dezelfde dan nog ontvangen? Bestel CetaBever Meesterbeits dekkend dan voor 12:00 via De Voordeelmarkt Express en ontvang deze dezelfde werkdag tussen 17:00 en 22:00 thuis. Voor deskundig advies over de beitsproducten van CetaBever kunt u binnen lopen bij één van onze 14 winkels verspreid door het land of neem contact op met onze klantenservice medewerkers. Zij voorzien u graag van een deskundig advies zodat uw beitsklus een succes word!!

CetaBever Meesterbeits beschermd jaren lang

Met CetaBever Meesterbeits dekkend geeft u uw hout een duurzame bescherming. De duurzame en vochtwerende houtbeits beschikt over UV-F technologie waardoor het bestand is tegen Uv-straling en langer zijn kleur behoud. Door het handige 1-pot systeem kan het direct op het hout worden aangebracht, het aanbrengen van een grondverf is niet nodig. Door de uitstekende hechting en goede laagdikte van de houtbeits voor buiten kunt u met minder lagen een jaren lange bescherming bieden aan al uw buiten hout. Meesterbeits zijdeglans biedt tot 7 jaar bescherming tegen alle weersinvloeden.

CetaBever Meesterbeits in uw favoriete kleur

CetaBever Meesterbeits kunt u in vele verschillende kleuren verkrijgen bij De Voordeelmarkt. U vindt onder andere CetaBever Meesterbeits Woudgroen, CetaBever Meesterbeits Ral 9010 en CetaBever Meesterbeits Ral 9001 zowel online als in 1 van onze winkels. Zit uw favoriet kleur er niet tussen dan kunnen wij deze voor u mengen in 1 van onze mengmachines.

Hoe breng ik CetaBever Meesterbeits aan?

De buiten beitsen van CetaBever brengt u gemakkelijk zelf aan. Meesterbeits zijdeglans laat zich het beste verwerken door het gebruik van een roller of kwast. Een kwalitatief goede kwast of roller van bv. Anza zal de kwaliteit van uw schilderklus te goede komen. Op onze site vind u een handig stappenplan voor het aanbrengen van beits. Met De Voordeelmarkt word uw beits klus een succes!!

CetaBever Meesterbeits voordelig geprijsd

Bij De Voordeelmarkt, uw online verfwinkel, profiteert u van veel voordeel op CetaBever beitsen. Doordat we de buiten beits voordelig inkopen waar u rechtstreeks van profiteert als klant zijn wel tot 70% voordeliger dan de bouwmarkt bij u in de buurt. Naast onze voordelige prijzen hebben we regelmatig een CetaBever Meesterbeits aanbieding. Door onze actiefolder in de gaten te houden en u te abonneren op onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het voordeel op CetaBever.