WAT KUN JE ALLEMAAL DOEN MET KRIJTVERF

Krijtverf, we hebben het nu al een tijdje in ons assortiment. Vaak denken mensen dat krijtverf maar een doel heeft. Namelijk: er voor zorgen dat je een stuk muur kunt veranderen in een krijtbord. Maar niets is echter minder waar. De mogelijkheden met krijtverf zijn eindeloos! Tijd dus om ze even op een rijtje te zetten. 

KRIJTBORD

Uiteraard is het logisch dat je met behulp van krijtverf een mooi krijtbord kunt maken. Veel mensen kiezen ervoor om een stuk van een muur, of een kleine muur helemaal te bedekken met verf. Vind je dat iets te drastisch? Je kunt natuurlijk ook een houten plaat met krijtverf bedekken en deze ophangen. Zo creëer je echt je eigen krijtbord. Ideaal om bijvoorbeeld in de keuken op te hangen, op die manier kun je alle boodschappen makkelijk opschrijven en vergeet je niks meer in de winkel.

KANTOORRUIMTE

Mocht je een kantoorruimte hebben dan is het zeker aan te raden om een muur met krijtverf te bedekken. Zo kun je ongestoord brainstormen en hou je heel gemakkelijk je to-do-lijstje bij.

EDGY ZWARTE KLEUR

Misschien ben je op zoek naar een mooie zwarte kleur voor op de muur. Ook dan is krijtverf erg geschikt. Het geeft namelijk een matte uitstraling. Super industrieel en edgy, alsof je bijna tegen een betonnen muur aankijkt. Juist door de muur niet met krijt te versieren hou je het heel erg strak en modern.

MEUBELS

Uiteraard kun je jouw houten meubels ook van een laagje krijtverf voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de eetkamerstoelen of een leuk krukje. Krijtverf droogt erg snel waardoor je snel kunt werken. Ook zie je bij krijtverf de strepen van de kwast een stuk beter dan bijvoorbeeld bij lakverf. Dit geeft juist op meubels een heel mooi effect.

KINDEREN

Voor kinderen is krijtverf natuurlijk de hemel op aarde. Ze kunnen helemaal los gaan op de muur of zelfs op de meubels en dat is natuurlijk super uniek. Daarnaast stimuleert het ook nog eens hun creativiteit en krijgt het huis een gezellige en knusse sfeer.

Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden met krijtverf. Eigenlijk is er voor ieder huis wel een geschikte functie te vinden. Buiten het feit dat krijtverf ontzettend handig is voor boodschappen- en to-do-lijstjes, is het ook nog eens super trendy of lekker gezellig. Waar wacht je dus nog op? Bestel Fitex Krijtverf in onze webshop