• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

U bent weer zonder afspraak welkom in onze winkels! Meer corona-updates leest u hier. Of bestel online of telefonisch, haal af in de winkel of laat uw bestelling thuisbezorgen.

matthew-hamilton-351641

Interieur- en verftrends voor de winter

27.09.2017

Langzaam maar zeker worden de dagen weer korter en kouder. Hoewel de zon zich echt nog niet zo veel heeft laten zien de afgelopen tijd, moeten we er toch aan geloven: de zomer loopt op z'n einde. Omdat de herfst en winter een periode is van veel binnen zitten, is het voor veel mensen ook de tijd om de woonkamer weer eens een make-over te geven. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe trends en nieuwe kleuren. En daarom zetten wij voor jou de nieuwste interieur- en verftrends even op een rijtje. 

1 : WIT

De laatste jaren is er een enorme trend geweest op het gebied van felle kleuren in meubels en accessoires. Deze trend zie je nog steeds terug en omdat je niet wil dat je woonkamer eruit ziet als een circus, is het dus slim om de muren wit te houden. Met witte muren zorg je ook automatisch voor meer licht in de ruimte. Dit geeft een frisse en schone uitstraling. Zorg er dus wel voor dat je iets van kleur aanbrengt door een leuk kleed neer te leggen of een mooi schilderij op de hangen. Anders wordt het wel heel klinisch allemaal.

2 : KOPER IS PASSE

In bijna ieder interieur is op dit moment wel ergens koper te vinden. Dat gaat ook drastisch veranderen. Aluminimum en metaal komen weer helemaal terug. Dit is natuurlijk een kleine verandering, je hoeft namelijk alleen maar een paar nieuwe accessoires te kopen. Mocht je dan ook op zoek zijn naar een manier om je interieur een kleine make-over te geven. Dan is dit the way to go!

3 : BLAUW EN GRIJS

Deze winter maken we ook kennis met een nieuwe kleurenfamilie. Blauw, grijs of alles wat er tussenin zit mag gewoon weer aan de muur. Deze kleur laat de cognackleurige meubels, die op dit moment ook erg trendy zijn, prachtig uitkomen. Daarnaast past het erg mooi bij alle houten vloeren.

4 : PLANTEN

Yes, nog een eenvoudige manier om jouw interieur helemaal winterklaar te maken. Planten geven meteen een knusse sfeer en zorgen ook nog eens voor voldoende zuurstof in huis. Bovendien kun je planten makkelijk verplaatsen. Zo heb je dus genoeg opties om te spelen met de ruimte. Ook kun je met behulp van planten een strak interieur heel makkelijk iets speelser maken.

5 : BRUIN IS HET NEIUWE ZWART

Omdat een zwarte kleur je woonkamer behoorlijk donker kan maken, kiezen veel mensen tegenwoordig voor bruin. Met een bruine kleur aan de muur geef je jouw woning een aardse sfeer en creëer je meteen meer warmte. En dat is natuurlijk precies wat je zoekt deze winter.

Met deze kleur en interieurtips ben je weer helemaal op de hoogte van de aankomende trends. Ook voor de kleine make-over zijn er genoeg trends te vinden. Het opfrissen van je woonkamer hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Mocht je nog vragen hebben over trends, materiaal of kleur. Wij helpen je graag.

Laatste nieuws

Een stappenplan voor het verven van het plafond

10 nov. 2017

Het verven van het plafond; eens in de zoveel tijd moet dit klusje geklaard worden. Door de jaren heen verkleurd het plafond en af en toe een fris likje verf doet wonderen voor je huis. Alleen het lijkt nogal een klus en daarom stellen mensen het vaak uit. Met dit stappenplan hoeft dit niet langer en ziet je huis er in mum van tijd weer super fris ui...

Schuren voordat je gaat verven? Dat doe je zo!

09 nov. 2017

Houten kozijnen, deuren of deurposten moet je voor het beste schilderresultaat vaak eerst even opschuren. Als je veel moet verven en dus moet schuren dan is dit een behoorlijk karwei. Daarbij komt dat het voor veel mensen een saai en behoorlijk arbeidsintensief klusje is. Om het voor jou zo makkelijk en licht mogelijk te maken hebben wij een aantal schuurtips voor je op een rijtje gezet.  TI...

Interieur- en verftrends voor de winter

27 sep. 2017

Langzaam maar zeker worden de dagen weer korter en kouder. Hoewel de zon zich echt nog niet zo veel heeft laten zien de afgelopen tijd, moeten we er toch aan geloven: de zomer loopt op z'n einde. Omdat de herfst en winter een periode is van veel binnen zitten, is het voor veel mensen ook de tijd om de woonkamer weer eens een make-over te geven. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe trends ...