• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

U bent weer zonder afspraak welkom in onze winkels! Meer corona-updates leest u hier. Of bestel online of telefonisch, haal af in de winkel of laat uw bestelling thuisbezorgen.

matthew-hamilton-351641

De meest creatieve verf: schoolbordverf

01.02.2016

DE MEEST CREATIEVE VERF: SCHOOLBORDVERF 

Op zoek naar een originele verf voor in huis of op kantoor? Met schoolbordverf creëer je in een handomdraai de ideale plek voor creatieve uitspattingen. De Voordeelmarkt geeft je een aantal ideeën om een woning of een kantoor te voorzien van een muur waarop je tot grootse ideeën komt.

KINDERKAMER:

Schoolbordverf wordt het meest gebruikt in kinderkamers. Met een beschrijfbare muur is het opeens niet meer zo erg dat je kinderen een muur bekladden. Met alleen wat krijtjes kunnen kinderen zich helemaal uitleven en hun creativiteit de vrije loop laten; een originele manier om hun ontwikkeling te stimuleren.

Ook kun je de tekentafel van de kinderen voorzien van een laagje schoolbordverf. In plaats van viltstiftstrepen van de keukentafel poetsen, kun je ze nu naar hartenlust laten tekenen.

KEUKEN:

Schoolbordverf wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in keukens. Verf een rechthoek op de muur en je hebt een trendy memobord die je kunt gebruiken als boodschappenlijst, to-do-list of agenda.

KANTOOR:

Ook op het werk is schoolbordverf toepasbaar. Voorzie een muur in de vergaderruimte van deze speciale verf en je creëert een originele plek om de agendapunten van de maandagochtend-meeting op te schrijven. Het 'schoolbord' is ook een ideaal hulpmiddel voor de wekelijkse brainstormsessies.

WOONKAMER:

Kies boven de bank eens voor schoolbordverf in plaats van een schilderij en laat je creativiteit de sfeer in je huiskamer bepalen. Schoolbordverf is verkrijgbaar in alle kleuren, dus je kunt het altijd laten matchen met je interieur.

SCHOOLBORDVERF AANBRENGEN:

Voordat je een oppervlak van schoolbordverf gaat voorzien, dien je deze schoon, droog en vetvrij te maken. Wij raden aan om het oppervlak altijd goed te reinigen en te ontvetten. Bij 'huiskamer-omstandigheden' (20 °C en een luchtvochtigheid van 65%) is de verf na ongeveer 1 uur stofdroog. 

OP ZOEK NAAR EEN GOEDE SCHOOLBORDVERF:

De Voordeelmarkt.com heeft een uitstekende schoolbordverf op voorraad. Fitex Schoolbordverf is een krijtmatte verf en is zeer goed te beschrijven met schoolkrijt. Wilt u meer informatie over de schoolbordverf van Fitex? Neem contact met ons op via 06 - 25 50 05 73, of vul het contactformulier in.

Laatste nieuws

Een stappenplan voor het verven van het plafond

10 nov. 2017

Het verven van het plafond; eens in de zoveel tijd moet dit klusje geklaard worden. Door de jaren heen verkleurd het plafond en af en toe een fris likje verf doet wonderen voor je huis. Alleen het lijkt nogal een klus en daarom stellen mensen het vaak uit. Met dit stappenplan hoeft dit niet langer en ziet je huis er in mum van tijd weer super fris ui...

Schuren voordat je gaat verven? Dat doe je zo!

09 nov. 2017

Houten kozijnen, deuren of deurposten moet je voor het beste schilderresultaat vaak eerst even opschuren. Als je veel moet verven en dus moet schuren dan is dit een behoorlijk karwei. Daarbij komt dat het voor veel mensen een saai en behoorlijk arbeidsintensief klusje is. Om het voor jou zo makkelijk en licht mogelijk te maken hebben wij een aantal schuurtips voor je op een rijtje gezet.  TI...

Interieur- en verftrends voor de winter

27 sep. 2017

Langzaam maar zeker worden de dagen weer korter en kouder. Hoewel de zon zich echt nog niet zo veel heeft laten zien de afgelopen tijd, moeten we er toch aan geloven: de zomer loopt op z'n einde. Omdat de herfst en winter een periode is van veel binnen zitten, is het voor veel mensen ook de tijd om de woonkamer weer eens een make-over te geven. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe trends ...