• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Betaalmogelijkheden en BTW

Betaalmogelijkheden en BTW:

iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. iDEAL werkt samen met de 10 grootste banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat u de winkelmand hebt gevuld en overgaat naar de kassa kunt u kiezen voor een iDEAL betaling. Bij deze betaalwijze kan uw eigen bank geselecteerd worden om de betaling te verrichten.

De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. U en De Voordeelmarkt.com zijn dan verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Het gebruik van deze betaalmethode is veilig en gemakkelijk!

U kunt ook betalen via PayPal. Wat is PayPal? PayPal is een soort tussen rekening voor uw online aankopen. Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te doen. De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat u uw geld bij oplichting altijd terug krijgt. Verder is het ook niet meer noodzakelijk om uw persoonlijke gegevens met vreemden te delen. Hoe werkt het? U maakt een account aan op de site van PayPal en deze word gekoppeld aan uw bankrekening. Uw aankopen zullen vervolgens automatisch van uw bankrekening afgeschreven worden.

Verder is het ook mogelijk om via Afterpay te betalen. Hoe gaat het in zijn werk? U selecteert de optie Afterpay bij de check-out. U hoeft hiervoor geen account aan te maken. Bij een bestelling van onder de €15,- wordt er een toeslag gerekend van €1,25.  Nadat uw bestelling is bezorgd zult u van Afterpay per e-mail een betaaloverzicht ontvangen. U kunt dan met één klik  gemakkelijk uw bestelling betalen. Bent u niet tevreden met uw bestelling of wilt u deze retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat zij de betaling aan kunnen passen. U zult dan een nieuw betaalverzoek van Afterpay ontvangen.

Daarnaast is het ook mogelijk om met uw Creditcard of Maestro te betalen. Dit houdt in dat het bedrag wordt gereserveerd en pas wordt afgeschreven wanneer uw bestelling verzonden is.

Alle vermelde bedragen in de webwinkel van De Voordeelmarkt.com zijn inclusief BTW.

De bedragen op de factuur die u ontvangt nadat de bestelling is afgerond zijn ook inclusief BTW.