• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Avis Professional kopen? 70% Voordeel bij Devoordeelmarkt.nl

Avis Professional primer kopen bij Devoordeelmarkt.nl

Avis professional biedt dé primer de je zoekt als je op zoek bent naar een goede goedkope multi-primer. Avis professional staat ook bekend om hun sterke antisiliconen vloeistof. De Avis multi-primers hechten zich goed aan moeilijke ondergronden. Avis primers geven tevens een goede dekking en drogen snel.

Ontstaan Avis professional

Het merk Avis professional komt oorspronkelijk uit de Zaanstreek. In 1701 is Avis professional opgericht door de familie Avis. De familie begon 23 jaar later in 1724 met het produceren van lijnolie in de stellingmolen “de koperslager.” De productie van lijnolie hebben ze echter sinds eind 19e eeuw verplaatst naar Westzaan in een modernere fabriek. Bijna twee eeuwen later in 1930 werd de Gooische Verffabriek overgenomen door Avis. Hiermee kwam Avis in bezit van het merk Flevopol. In 1964 hebben Avis professional en Kranenburg verf besloten om te gaan fuseren. De productie werd toen verplaatst naar Apeldoorn. In 1993 werd het bedrijf overgenomen door Bichemie Coatings en sinds 2005 zijn Bichemie Coatings en het merk Avis onderdeel van de PearlPaint Groep in Lelystad.


Avis professional bij Devoordeelmarkt.nl

Avis professional produceert heel veel verschillende soorten verf maar bij De Voordeelmarkt winkels en op Devoordeelmarkt.nl bieden we de ‘gewone’ Avis multi-primers en de Avis aqua multi-primer aan. Naast de primers worden er hier bij De Voordeelmarkt ook antisiliconen vloeistoffen aangeboden.


Avis Multi-Primer

Voor een goed hechtende Avis multi-primer kunt u dus bij De Voordeelmarkt winkels en op Devoordeelmarkt.nl goed terecht. De Avis multi-primer hecht zich goed aan moeilijke ondergronden waaronder aluminium, hout, kunststoffen en verzinkt staal. Nadat de Avis multi-primer opgedroogd is ontstaat er een laag die weerbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Hierdoor is het oppervlak altijd beschermt. Na 4 uur kunt u over de Avis multi-primer heen verven. Dit kan met elke gebruikelijke verf of lak.


Avis Aqua Multi-Primer

De Avis Aqua Multi-Primer werkt als een goede bescherming voor uw ondergronden. De Aqua Multi-Primer heeft namelijk een roestwerende werking en is na droging ook bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de algemene reinigingsmiddelen. De Aqua Multi-Primer is een universele hechtprimer op basis van een acrylaat dispersie en is overschilderbaar met waterverdunbare alsook oplosmiddel houdende 1 en 2 componenten verf.


De Avis Aqua en Anti Siliconen Vloeistof

Als de ondergrond aangetast is door siliconen kunt u het beste gebruik maken van de Avis Anti Siliconen Vloeistof. De Anti Siliconen Vloeistof zorgt ervoor dat kratervorming en visogen voorkomen worden. De Avis Anti Siliconen Vloeistof kent echter wel twee varianten, de normale Avis Anti Siliconen Vloeistof en de Avis Aqua Anti Siliconen Vloeistof. De normale Avis Anti Siliconen Vloeistof kan toegevoegd worden aan vrijwel alle oplosmiddel houdende verven. De Avis Aqua Anti Siliconen Vloeistof kan tot vrijwel alle water gedragen verven toegevoegd worden. Beide Siliconen Vloeistoffen zijn voor buiten en binnen gebruik en tasten de eigenschappen van de lak of vernis niet aan.