• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Merk

Prijs

Anza

1 - 20 van 27
1 - 20 van 27

Anza rollers en kwasten voordelig besteld bij Devoordeelmarkt.com

Anza is al sinds 1946 dé specialist op het gebied van verfkwasten en rollers. Ook produceert het merk andere hulpmiddelen voor schilders, zoals Anza verfkrabbers en Anza vervangmessen. Zowel professionele schilders als doe-het-zelvers maken met plezier gebruik van de producten van Anza. Anza rollers en kwasten kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Welke verfkwast of roller gebruiken?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten verfkwasten en rollers, maar wanneer gebruik je nou welke kwast of roller? Wij leggen het je uit.

Blokkwast

Anza blokkwasten zijn zeer geschikt voor het schilderen van grote, vlakke oppervlakken zoals een muur.

Verfkwast

Verfkwasten zijn met name geschikt voor het schilderen van bijvoorbeeld kozijnen en deuren. Er zijn verschillende soorten verfkwasten. Kwasten met varkensharen gebruik je voor verschillende verfsoorten. Anza kwasten met zwarte varkensharen gebruik je voor terpentine gedragen verf.  Anza kwasten met kunststof haren zijn geschikt voor het schilderen van alle soorten verf. Tip: strijk met een nieuwe kwast altijd even over schuurpapier voor gebruik. Zo verwijder je loszittende haren, zodat deze niet in de verf belanden.

Radiatorkwast

Anza radiatorkwast wordt gebruikt om te schilderen op moeilijk bereikbare plekken. Deze kwast heeft een lange steel met een knik aan het einde.

Penseel

Een Anza Lyons Penseel gebruik je om kleine hoekjes te verven waar andere kwasten te groot voor zijn.

Vachtroller

Een Anza vachtroller is ideaal om grote oppervlaktes, zoals muren en plafonds, te verven met muurverf. Voorbeelden van Anza muurverfrollers zijn: Anza Micmec, Anza Rytex, Anza Wistex en Anza Elon Groen.

Viltroller

Anza viltrollers zijn geschikt voor het aflakken van deuren en kozijnen waar u een strak en streeploos resultaat wil.

Een verfkwast of roller bewaren

Een verfkwast bewaar je in een pot met vloeistof. Welke vloeistof het meest geschikt is, hangt af van de soort verf die je hebt gebruikt. Een kwast met alkydverf doe je in een pot met terpentine of rauwe lijnolie en een kwast met acrylverf kan in een pot met water. Het is belangrijk dat de haren van de kwast volledig ondergedompeld zijn. Droog de kwast wel even voordat je deze in de pot doet. Een roller bewaar je het beste in een goed afgesloten boterhamzakje, maar kun je ook gewikkeld in aluminiumfolie in de vriezer bewaren.

Anza verfrollers en kwasten bestellen

Bij Devoordeelmarkt.com zijn de artikelen van Anza voordelig geprijsd. Neem snel een kijkje in onze webshop voor passende Anza aanbieding. Heb je advies nodig bij de keuze voor een kwast of verfroller? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Zij zijn bereikbaar via mail, WhatsApp of contactformulier op werkdagen van 8:00-17:00.