• Vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

U bent weer zonder afspraak welkom in onze winkels! Meer corona-updates leest u hier. Of bestel online of telefonisch, haal af in de winkel of laat uw bestelling thuisbezorgen.

Sort & Filter

Categorieën

Kleur

Soort

Dekkingsgraad

Basis

Merk

Object

Ondergrond

Glans

Prijs

Binnen / buiten

Alabastine

1 - 20 van 57
1 - 20 van 57

Alabastine, de perfecte voorbehandeling voor iedere doe-het-zelf klus

Elke ondergrond die u gaat opknappen binnen- en buitenshuis heeft een voorbehandeling nodig voor een perfect eindresultaat. Of het nu de spijkergaatjes in uw houtwerk, het gaatje in uw muur of het plaatsen van het raampje in uw schuur is met de producten van Alabastine krijgt u altijd een strak eindresultaat. Alabastine heeft een ruim assortiment welke u helpen met de voorbehandeling van diverse ondergronden als hout, steen, metaal, tegels en voegen. Bij Devoordeelmarkt vindt u een ruim aanbod van deze producten zoals Alabastine Verfreiniger, Alabastine Extra Krachtige Afbijt en Alabastine Stopverf. Zoals u gewend ben van ons zijn de producten van Alabastine voordelig geprijsd.

Uw muren weer strak met Alabastine.

In de loop der jaren kunnen er scheuren en gaten ontstaan in uw binnen muren. Voordat u deze muren dan op gaat knappen met muurverf wilt u dat deze dan niet meer zichtbaar zijn. Met de vulmiddelen van Alabastine kunt u dit heel gemakkelijk zelf doen. Met Alabastine Sneldrogende Muurvuller, Alabastine Muurglad en Alabastine Gipsplaatvuller kunt  snel zelf aan de slag. Veel van deze producten zijn al klaar voor gebruik en is zelf mengen en aanmaken niet meer nodig. Wanneer u Alabastine vulmiddel heeft aangebracht moet u de muur nog wel voorbehandelen met een voorstrijkmiddel. Met Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer voorkomt u een vlekkerig geheel krijgt nadat u de muur voorzien hebt van muurverf.

Met Alabastine repareert u uw scheuren en rotte plekken in kozijnen.

Doordat verflagen door weersinvloeden minder sterk worden kan het gebeuren dat het houtwerk van uw huis worden aangetast door scheuren en in ergere gevallen door houtrot. Met Alabastine Houtvuller en Alabastine Sneldrogende Houtreparatie vult in een handomslag scheuren en naden in uw houtwerk in en om het huis. Heeft u een rotte plek in bijvoorbeeld uw kozijn dan wilt u natuurlijk niet meteen het hele kozijn vervangen. Met Alabastine Houtrotvuller heeft u hét product om gemakkelijk zelf de rotte plek te vullen en ervoor te zorgen dat u kozijn er weer strak en gaaf uit komt te zien.

Alabastine voordelig besteld bij Devoordeelmarkt.com.

In onze webshop zijn de producten van Alabastine voordelig geprijsd. U vind voor elke ondergrond een product waarmee u ervoor zorgt dat u ondergrond er weer super strak uit ziet. Mocht u vragen hebben over Alabastine of niet weten welk product u moet gebruiken, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag. Zij zijn breikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 via mail, WhatsApp of contactformulier.